BIST 10.523
DOLAR 32,28
EURO 35,06
ALTIN 2.473,60
HABER /  GÜNCEL

Cinayetin altından eski eş çıktı

Evlendiler... Bir kızları oldu... Sonra geçimsizlik başladı... Dayak da yiyince eşinden ayrılmaya çalıştı... Sonra da başkasını buldu...

Abone ol

İstanbul Güngören’de bir sene evvel bıçaklanarak öldürülen inşaat işçisi Mustafa Aktaş’ın cinayet günü eski eşi Gülfidan K. (37) ile görüştüğünü ortaya çıkaran polis, şüpheliyi gözaltına aldı.

Gülfidan K. cinayeti itiraf ederek şunları söyledi: “Bir kızımız oldu. Daha sonra geçimsizlik başladı. Dayak yemeye başlayınca ayrılmaya karar verdim. İki yıl önce ayrıldık. Daha sonra İlhan S. ile tanıştık. Evlenmeyi düşünüyorduk. Bursa’da bir triko atölyesi işletmeye başlamıştık. Ancak Mustafa peşimizi bırakmadı. Kızımı bahane edip para istiyordu. İstanbul’a kardeşim Arif K.’nın yanına gelince yine para istedi. Aramızda kavga çıktı. Onu dövdük yere yıkılınca kaçtık.” İlhan S. ise ifadesinde, “Eski eşinin benimle evlenme hazırlığında olmasını hazmedemiyordu. Durmadan tehdit ediyor, para istiyordu. Aramızda kavga çıktı” diye konuştu. Gözaltında olan Arif K. da amaçlarının öldürmek olmadığını söyledi.