BIST 10.188
DOLAR 32,25
EURO 34,78
ALTIN 2.401,84
HABER /  GÜNCEL

Cinayeti telefon çözdü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 3 gün önce meydana gelen cinayeti telefon çözdü.

Abone ol

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 3 gün önce öldürülerek bir su kanalına atılan garsonun cesedi gece yarısı jandarmaya gelen ihbarla bulundu. Jandarma ekipleri cinayetle ilgili olarak aralarında bir baba oğulun da bulunduğu 4 kişiyi gözaltına aldı 1 kişi ise aranıyor. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, dün gece jandarmanın 156 ihbar hattına gelen bir telefonda Fethiye'ye bağlı Ortaköy'de araziye gömülmüş vaziyette cesetler bulunduğu ihbarı geldi. İhbar sonrasında bölgeye giden jandarma ekipleri el fenerlerinin yardımıyla ihbarda belirtilen bölgeyi didik didik aradı.

CESEDİ KEPÇEYLE GÖMMÜŞLER

Jandarma ekiplerinin yaptıkları arama çalışmasında, topağa gömülmüş vaziyette 40-45 yaşlarında bir erkek cesedi bulundu. Yapılan araştırmada, cesedin bölgede bulunan bir restoranda garson olarak çalışan Mustafa Akın'a (42) ait olduğu tespit edilerek, olayla ilgili bölgede sabah saatlerine kadar arama çalışması yapıldı.

Yapılan çalışmalar sonrasında Mustafa Akın'la aynı yerde garson olarak çalışan U.G. (17), babası H.G, amcasının oğlu N.G. ve iş yeri sahibi H.Y. jandarma tarafından gözaltına alındı. Olaya karıştığı düşünülen 1 kişi ise aranıyor. Jandarma ekipleri, cinayeti ölen Mustafa Akın'dan 20 YTL borç isteyen ve kendisine hakaret edildiğini iddia eden U.G. tarafından bıçakla işlendiğini, U.G'nin yakınları ve iş yeri sahibinin ise U.G'ye yardımcı olduğunu belirledi. Zanlıların öldükten sonra bir su kanalında bekleyen cesedi bir kepçe ile toprağa gömdükleri de tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Jandarma, olayı ihbar eden kişinin kimliğini de tespite çalışıyor.