BIST 10.269
DOLAR 32,27
EURO 34,81
ALTIN 2.433,34
HABER /  GÜNCEL

Cinayet saniye saniye kaydedildi (video)

Yoldan geçenler engel olmaya çalışıyor ama gözü dönmüş adam sevgilisine bıçakları peş peşe saplıyor. O anlar kameralara kaydedildi.

Abone ol

Beyoğlu'nda bir bar işletmecisinin, Gürcistan uyruklu sevgilisini sokak ortasında öldürdüğü anlar, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen cinayetin, güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Bar işletmecisi Y.H.T., başka erkeklerle mesajlaştığı iddiasıyla tartıştığı Gürcistan uyruklu sevgilisi Sophia Gvianidze'i, İstiklal Caddesi Büyükparmakkapı Sokak'ta defalarca bıçaklamıştı.

Güvenlik kamera görüntülerinde, yoldan geçen 2 kişinin engel olmaya çalıştığı Y.H.T., elindeki bıçağı defalarca sevgilisinin vücuduna sapladıktan sonra kayıplara karışıyor. Vücudunun çeşitli yerlerinden 7 bıçak darbesi alan Sophia Gvianidze ise olay yerinde hayatını kaybediyor.

Olaydan kısa süre sonra yakalanan ve ilk ifadesinde "Ben onunla evlenmeyi düşünüyordum. Başkalarıyla mesajlaşıyordu. Uyarınca benden ayrılmak istedi. Namusumu temizledim" dediği öne sürülen Y.H.T., tutuklanarak cezaevine gönderildi.