BIST 10.083
DOLAR 32,50
EURO 34,90
ALTIN 2.441,84
HABER /  MAGAZİN

Cin olmadan adam çarpma

Yeni albümünü piyasaya çıkaran Ferhat Göçer'in Kayahan hakkında söyledikleri ünlü sanatçıyı kızdırdı.

Abone ol

"Yolun Açık Olsun" isimli ikinci albümünü piyasaya çıkaran Ferhat Göçer'in, Kelebek'teki röportajında, Kayahan için söyledikleri usta yorumcunun tepkisine neden oldu.

Göçer'in, "Kayahan neden albüm çıkardığı zaman televizyona çıkıp da ailesiyle görüntü veriyor, çocuğuyla şarkı sölüyor, neden? Bu bana samimi gelmiyor" açıklamasına anlam veremediğini söyleyen Kayahan, şunları söyledi: "Bir kere Ferhat Göçer'in açıklamalarını ciddiye almıyorum. Bu ziyan vermek için söylenmiş sözlerdir ama bundan kimse etkilenmez. Aile değerleri hakkında değersiz sözler sarfetmiş. Saygısızca bir açıklama. Bizi sevenler, bu tabloyu görmekten mutlu oluyorlar. Bir de bu telaş niye, dur bakalım önce bir kendini ispat et. Cin olmadan adam çarpmaya kalkma. Dolayısıyla onun sözleri beni hiç ilgilendirmiyor..."

Kayahan, Göçer'in röportajında, "Sanatçı Ferhat Göçer tek eşli olamaz. Ben sahnede her zaman flört ederim. Seyirciler arasından bir kadının bakışı, gülüşü beni etkiler" sözlerini de değerlendirdi.

Kayahan, "Bayat bir laf, bunu yıllar önce Sting söylemişti. Merak ediyorum, herkes şarkı söyleyebilmen için bundan böyle kızını, sevgilisini, eşini alıp senin konserine nasıl gidecek? Onların gözlerine bakarak şarkı söylemekten keyif aldığını, bari içinde tutsaydın be adam" dedi.