BIST 10.046
DOLAR 32,47
EURO 34,68
ALTIN 2.394,45
HABER /  MAGAZİN

Cem Yılmaz keseyi doldurdu

Cem Yılmaz, dört gün üst üste Ankaralı sevenleriyle buluştu. Yılmaz kapalı gişe oynadı ve keseyi doldurdu..

Abone ol

Cem Yılmaz, BKM organizasyonuyla Ankaralı hayranlarıyla buluştu. 22-23-24-25 mart tarihlerinde Başkent’teki Anatolia Showland Gösteri Merkezi’nde her akşam 3 bin kişiye oynayan Yılmaz için hayranları 40, 50 ve 60 YTL arasında değişen bir rakamlarda bilet ücreti ödedi.

Dört gün boyunca kapalı gişe sahneye çıkan Yılmaz, ‘CMYLMZ’ adlı son gösterisinde izdihama da yol açtı. Basının görüntü alınmasına izin verilmeyen gösterilerde Yılmaz, yaklaşık 12 bin kişiye oyununu sergileyerek Ankaralılar’dan yaklaşık 600 bin YTL kazandı.

Tek başına üç saat sahnede kalarak herkesi gülmekten kırıp geçiren Yılmaz’ı izleyemeyenler, ikinci gösteriyi dört gözle bekliyor.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt ve üst düzey komutanlar da uzun süredir aileleriyle birlikte Yılmaz’ın şovuna gitmeyi planlıyordu. Ancak Büyükanıt, Diyarbakır ve Tunceli’de beş askerin şehit düşmesiyle şovu izlemekten vazgeçti. Büyükanıt, şova eşi, kızı ve damadını gönderdi. Yılmaz da gecede hem asker esprisi yaptı, hem de sık sık “Şaka şaka” dedi.