BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Cimbomun yeni hocası mı?

Bülent Korkmaz ile devam etmek istemeyen G.Saray'da teknik direktör adayları arasına bir isim daha katıldı.

Abone ol

Listesinde birçok teknik adam bulunan sarı-kırmızılı yönetim, şimdi de Saint Etienne'in çalıştırıcısı Alain Perrin'le temasa geçti.

Geçen sezon da gündeme gelen ancak son anda vazgeçilen Fransız teknik adamla, yönetici Haldun Üstünel'in görüştüğü öğrenildi.

53 yaşındaki hocanın G.Saray'a gelmeye sıcak baktığı belirtildi. Ancak Perrin'in, Saint Etienne'deki kötü grafiği G.Saraylı yöneticileri düşündürüyor.

PERRİN'E TEKLİF

Üstünel'in 53 yaşındaki teknik adama ikinci kez teklif götürdüğü öğrenildi. Ancak Perrin'in St. Etienne'deki kötü grafiği ürkütüyor.

Bülent Korkmaz ile gelecek sezon devam etmeyi düşünmeyen Galatasaray'da teknik direktör arayışları devam ediyor. Listesinde birçok isim bulunan sarı-kırmızılı yönetimin, Saint Etienne'i çalıştıran Alain Perrin'le temasa geçtiği öğrenildi. Futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel'in geçen sezon son anda vazgeçtikleri Fransız teknik adama bir kez daha teklif götürdüğü belirlendi. Perrin'in Cimbom'a gelmeye prensipte olumlu baktığı ifade edildi.

LYON'DA ÇİFTE KUPA

Yönetim, Alain Perrin'i şimdilik cepte tutuyor. Teknik direktör için son kararın listedeki diğer adaylar Fatih Terim, Mircea Lucescu, Matthias Sammer, Deschamps, Schuster ve Armin Veh ile de görüşüldükten sonra verileceği kaydedildi. 1956 doğumlu Alain Perrin, geçen sezon Fransa'da Lyon'u hem lig, hem de kupada şampiyonluğa taşımıştı. İki kez yurt dışı deneyimi yaşayan tecrübeli hoca, Al-Ain ve Porstmouth'ta başarılı olamadı. (Yaşar Yalçın-Fotomaç)