BIST 10.320
DOLAR 32,25
EURO 35,06
ALTIN 2.466,04
HABER /  SPOR

Cimbomun Volkanı nereye gitti?

G.Saray’ın tecrübeli orta saha oyuncusu Volkan Aslan iki anadolu takımını birbirine düşürdü.

Abone ol

Turkcell Süper Lig ekiplerinden Ankaraspor'da, Fenerbahçeli Murat Hacıoğlu'ndan sonra bugün de Galatasaray'dan Volkan Aslan ile sözleşme imzalandı. Mavi-beyazlı forma için 3 yıllık sözleşmeye imza atan Aslan, imza töreninde yaptığı açıklamada, çok heyecanlı olduğunu belirterek, ''Çünkü hedefleri olan bir takıma geldim. Benim de büyük hedeflerim var. Son 2 senedir hedeflerimden biraz şaştım. Tüm takım arkadaşlarım ve teknik kadroyla birlikte Ankaraspor'u iyi yerlere getirmek istiyoruz'' diye konuştu.

Volkan Aslan, kendisine yöneltilen, ''Formda olduğun bir dönemde
Galatasaray'da oynayamadın, bir haksızlığa uğradığını düşünüyor musun?'' sorusuna, şöyle cevap verdi:

''Bunlar geçmişte kaldı. Tabii ki istediğim şeyler olmadığı için kulübü bıraktım. Haksızlık olur, olmaz, artık onlar geride kalmış. İnsanları utandırmak adına burada eski formuma kavuşup en iyi cevabımı sahada vermek istiyorum.''
Her futbolcu gibi takımın yanı sıra kendisi için de hedefleri olduğunu
kaydeden Aslan, ''Milli takıma geri dönerek eski günlerimi hatırlatmak istiyorum. Bunu da Ankaraspor'da gerçekleştirebileceğimi düşündüğüm için bu takımı seçtim. Umarım herkes için hayırlı olur'' dedi.
    
BAŞKAN GÖKÇINAR: ''TRANSFERLER TAMAM''
     
Kulüp başkanı Hilmi Gökçınar ise Volkan ile birlikte teknik hocanın istediği
transferleri tamamladıklarını söyledi. Ankaraspor'un, Volkan'ın da katkılarıyla ligde iyi yerlere geleceğini ifade eden Gökçınar, ''Geçen sezon yaşanan tehlikeden sonra bu sezon için takım olmak adına gerekli çalışmalar yapıldı. Ankaraspor'a hayırlı olsun, Volkan'a da hoş geldin diyorum'' diye konuştu.

Gökçınar ayrıca, Volkan'ın bir dönem Denizlispor'a transfer olacağı
yönündeki haberlerle ilgili olarak, ''Denizlispor, Volkan'ı kiralık olarak
düşünüyordu, biz ise satılık istedik. Galatasaray da satılıkta karar kılınca,
Volkan bize verildi. Eğer kiralık olsaydı biz zaten aradan çekilecektik'' dedi. u arada, imza töreni sonrasında, dün yeni yaşına basan Volkan Aslan için
pasta kesildi.

DENİZLİ TEPKİ GÖSTERDİ

Volkan'ı almak için büyük çaba gösteren Denizli"de başkanı Ali İpek ise “G.Saray"da iki arada bir derede kaldı. Ama bize söz vermişlerdi. Ankaraspor"un teklifi kafalarını karıştırdı. Biz Volkan"la anlaşmıştık. Başkan Özhan Canaydın bana söz vermişti” diyerek transfere tepki gösterdi.