BIST 10.759
DOLAR 32,20
EURO 35,02
ALTIN 2.504,77
HABER /  SPOR

Cimbomun ateşi söndü

Galatasaray'da deprem.. 4 futbolcunun bileti kesildi. Peki şimdi ne olacak?

Abone ol

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, teknik heyetin raporu doğrultusunda Necati, Orhan, Cihan ve Hasan Kabze'yi bu sezon kadrolarında düşünmediklerini açıkladı.

Adnan Sezgin, kampa giderken kadroda azalma olacağını söylediklerini ifade ederek, "bu sene kafamızda oluşturduğumuz kadroda kendilerine yer veremeyeceğimizi söyledik. Kendilerine hizmetleri için teşekkür ederiz'' dedi.

Kulübün bu oyunculara karşı vecibelerini yerine getireceğini vurgulayan Sezgin, ''Bunun bilinci içindeyiz. Kendilerine ayrı bir program verilecek ve antrenmanlarını takımdan ayrı devam ettirecekler. Bundan sonra da bazı değişiklikler olabilir. Kadromuza katılacak yeni arkadaşlar olabilir. Buradan da ayrılacaklar olabilir. Sonuçta bir karardır. Bu kararın iki tarafa da hayırlı olmasını diliyoruz'' diye konuştu.

''TEKLİFE AÇIĞIZ''

Adnan Sezgin, kadrodan çıkartılan futbolcular için her türlü teklife açık olduklarını söyledi.

Sezgin, Necati, Orhan, Hasan Kabze ve Cihan'ın bonservislerini belirlediklerini kaydederek, ''Hasan Kabze ve Cihan'a çok sayıda teklif var. Necati ile Orhan için ise henüz bize gelen somut teklif yok. Biz bu oyuncular için her türlü teklife açığız. Biz sorun üretmek değil, sorun çözmek istiyoruz'' ifadesini kullandı.

CARRUSCA'NIN DURUMU

Adnan Sezgin, oyuncuları Carrusca ile ilgili Arjantin'den iki kulübün teklifinin bulunduğunu söyledi.