BIST 10.277
DOLAR 32,32
EURO 34,84
ALTIN 2.390,37
HABER /  SPOR

Cimbomda moraller bozuk

Turkcell Süper Lig'de deplasmanda Gaziantepspor'a mağlup olan Galatasaray'da moraller bozuk.

Abone ol

Sarı-kırmızılılar, teknik direktör Erik Gerets yönetiminde gerçekleştirilen ve 1 saat süren idmanla Denizlispor maçının hazırlıklarına başlarken, futbolcuların çalışma sırasında moralinin bir hayli bozuk olması dikkati çekti.

Gerets, antrenman öncesinde futbolcularıyla yaklaşık 25 dakika süren bir toplantı yaparak, alınan mağlubiyetle ilgili uyarılarda bulundu. Toplantı nedeniyle futbolcular idmana geç çıktılar.

Uzun süredir sakatlığı nedeniyle antrenmanlara çıkamayan Hakan Şükür, takımla birlikte idmanlara başladı. Hakan'ın sakatlığının geçmesi teknik heyeti sevindirirken, tecrübeli futbolcunun çift kale maçta goller atması dikkati çekti.

Sarı-kırmızılı ekipte, Gaziantepspor maçında 90 dakika forma giyen futbolcular koşunun ardından çalışmayı bırakırken, oyuncuların düşük tempolu koşu sırasında birbirleriyle maçla ilgili konuştukları gözlendi.

Sakatlığı süren Necati ve Cihan koşu yaparken, belinde spazm olan Ergün'ün yanı sıra salonda çalışan Ümit ve Orhan idmanda yer almadı. Ümit'in hafif sakatlığı bulunduğu öğrenildi.

Sarı-kırmızılılar, 23 Şubat Cuma günü oynayacakları Denizlispor maçının hazırlıklarını yarın yapacakları idman ile sürdürecekler.