BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,64
ALTIN 2.393,45
HABER /  GÜNCEL

Cimbom'da kritik toplantı sona erdi

Galatasaray Yönetimi istifa etmiyor! 2. başkan Helvacı istifanın söz konusu olmadığını vurguladı!

Abone ol

2-0'lık Manisaspor mağlubiyetinden sonra 12 maçta 6 yenilgiyle tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Galatasaray'da, yönetim bugün gerçekleştirdiği toplantının ardından Mehmet Helvacı aracılığıyla bir açıklama yaptı.

Helvacı, görevlerinin başında olduklarını ve gelecek hafta salı günü yapacakları Yönetim Kurulu toplantısının maddelerini belirlediklerini ifade etti.

"GÜNDEMİ BELİRLEDİK"

Manisaspor maçından sonra yaşananları değerlendirdiklerini belirten Galatasaray İkinci Başkanı Mehmet Helvacı, gelecek salı günü yapılacak olan Yönetim Kurulu toplantısının içeriğini belirlediklerini ifade etti.
Helvacı, "Manisaspor maçında yaşananları biliyorsunuz. Toplantımızı yaptık ve gelecek salı günü yapacağımız Yönetim Kurulu toplantısının gündemini belirledik ve oluşturduk" şeklinde açıklamalarına başladı.

"İSTİFA YOK, HEPİMİZ GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ"

"İstifa var mı?" şeklindeki bir soru üzerine böyle bir şeyin söz konusu olmadığını belirten Helvacı, "Görevimizin başındayız. Şu anda herhangi bir karar almaya gerek yok. Önümüzdeki salı günü yapacağımız toplantıyı Florya'da gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Galatasaray Başkanı Adnan Polat ile görüştük ve her şeyi paylaştık. Biz toplantılarımızı salı günleri yaparız ama bu salı bayrama denk geldiği için bugün yaptık. Gelecek salı günü de olağan toplantımızı yaparak gereken kararları alacağız" ifadelerini kullandı.

"ŞEHİR DIŞINDA OLANLARIN TOPLANTIYA GELMELERİNİ BEKLEMİYORDUK"

Yönetim Kurulu üyeleri bu toplantıda tam kadro yer almazken, konuyla ilgili konuşan Helvacı, "Yurt dışında ve İstanbul dışında olanların toplantıya gelmesini beklemiyorduk. Bugün burada olmayanların daha önemli işleri var ki burada yoklar. Biz başkan ya da farklı yöneticilerimiz olmadan, daha önce de toplantılar yaptık. Bu çok normal ancak çok kötü bir sonuç aldığımız için şu anda her şey merak ediliyor. Biz, bu toplantıda gelecek hafta salı günü yapacağımız Yönetim Kurulu toplantısının ana maddelerini belirledik" dedi.

"HAGI'NİN AÇIKLAMALARI ÇOK DEĞERLİ, RAPORUNU BEKLİYORUZ"

Her zaman Galatasaray için çalıştığını belirten Mehmet Helvacı, "Ben her zaman Galatasaray'ın menfaatleri için çalıştım ve çalışırım" derken Hagi'nin Manisaspor maçından sonra yaptığı açıklamaların kendisine sorulması üzerine. "Hagi'nin basın önündeki yaptığı açıklama bizler için çok değerlidir. Hagi'nin raporu da bize gelince gerekli değerlendirme yapılacak ve gelecek salı günü konuşulacak" dedi.

ADNAN POLAT YURT DIŞINDA. KENDİSİNE TELEFONLA BİLGİ VERİLDİ

Galatasaray Başkanı Adnan Polat ailesiyle birlikte yurt dışında olduğu için bugün gerçekleştirilen toplantıya katılmadı. Galatasaray İkinci Başkanı Mehmet Helvacı, toplantının ardından yaptığı açıklamada, Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın toplantıdan haberi olduğunu ve toplantının içeriğinin kendisine aktarıldığını belirtti.