BIST 9.998
DOLAR 32,38
EURO 34,90
ALTIN 2.397,44
HABER /  GÜNCEL

Cimbom'da Culio tamam sırada o var

Ara transferde açılışı Colin Kazım ile yapan Galatasaray'ın asıl bombaları ortaya çıktı:

Abone ol

Mutu'nun menajeri yıldız futbolcu için teklifler olduğunu ve bu teklifler arasında en iyisinin Galatasaray'dan geldiğini ifade etti

Fiorentina ile bağlarını koparan Rumen futbolcunun menajeri Becali dün gece İstanbul'da Sezgin'le görüştü ve taraflar el sıkıştı. Emmanuel Culio da tamam.

Adrian Mutu ve Emmanuel Culio. Dün idmanı sebepsiz terk ederek Fiorentina ile bağlarını koparan Mutu, hafta sonu oynanacak Bologna maçının kadrosuna da alınmadı. İtalyan haber ajansı Universal News bu haberi duyururken, asıl hareketlilik gece geç saatlerde yaşandı. Mutu'nun menajeri Victor Becali'nin İstanbul'a geldiği ve G.Saray Sportif Direktörü Adnan Sezgin ile Yenikapı'da balıkçıda buluştuğu ortaya çıktı.

Sezgin hem Culio hem Mutu için görüşmelerde bulundu. Arjantinli orta saha oyuncusu için el sıkışılırken, Becali'den Adnan Sezgin'e 'Mutu teklifi' de geldi. Taraflar Mutu için de prensipte anlaşırken, Sezgin'in Mutu'yu bugün başkan Adnan Polat'a soracağı ve işin bitirileceği belirtildi.

Hagi'den sonraki en büyük yıldız
Mutu, Hagi'den sonra Rumenfutbolunun yetiştirdiği en büyük yetenek olarak gösteriliyor. İnter, Chelsea, Juventus, Fiorentina gibi dev takımların formasını giydi. Ancak Chelsea'de kokain kullandığı gerekçesiyle aldığı 7 aylık ceza sonrası kariyeri düşüşe geçti. Mutu, 'Karpatların Maradonası' lakaplı Hagi'nin Romanya Milli Takımı'nı bırakmasının ardından bu takımda 10 numaralı formayı giyen ilk futbolcu oldu.