BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Cimbomda biri gidecek ama

Galatasaray'da herkes devre arasını bekliyor. Kılıçlar o zaman çekilecek.

Abone ol

Hakan Şükür ve Ümit Karan ile yıllarca beraber aynı formayı giyen Hakan Ünsal önceki gün ilginç iddialarda bulundu. Show TV'deki Altı Pas programının yorumcusu Hakan Ünsal önceki gün çıktığı yayında, "Ocak ayında Galatasaray'da pek çok değişiklik yaşanabilir. Bekleyip görelim" diyerek dikkatleri üzerine çekti.

Sabah'ta yer alan habere göre söylentiler son günlerde dedikodu olmaktan çıkarak ciddi istihbarat haline gelmiş durumda.

HAKAN ŞÜKÜR: YA O YA BİZ
Ünsal'ın iddialarına göre, Sami Yen'de Galatasaray'ın kazandığı Beşiktaş derbisi öncesi kadro dışı kalan Lincoln ve Hakan Şükür bunu hiç bir zaman hazmedemediler. Haksız biçimde kadro dışı kaldıklarını inanan iki yıldızın, bu olaydan sonra Kalli'ye küstüğü ve takım içinde "Ya o ya biz" şeklinde gruplaşmalara yol açtığı konuşulmaya başlandı. En son Gençlerbirliği maçında gol atan Mehmet Topal ile birlikte tüm takımın yedek kulübesine koşması, ancak sarıldıkları kişinin teknik direktör Feldkamp değil de kaptan Hakan Şükür olması Ünsal'ın iddialarının doğrulunu kanıtlar nitelikteydi.