BIST 10.159
DOLAR 32,22
EURO 35,07
ALTIN 2.472,20
HABER /  GÜNCEL

Cimbom'da bir yıldız daha gidiyor

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Milan Baros'a ayrılık yolu göründü

Abone ol

Antalya maçında gördüğü kırmızı kart, Galatasaray Yönetimi ile teknik heyetin sabrını taşırdı. Sarı-kırmızılılar, 2012 Avrupa Şampiyonası’nda Çek Milli Takımı forması giyecek futbolcuyu, bunun sonrasında elden çıkarmanın hesaplarını yapıyor

Sezon başında Fatih Terim’in geçmiş yıllardaki performansını dikkate alarak, ‘riskli’ raporu verdiği Baros’un takımı zor durumda bırakmasının faturası ağır olacak. Terim’in önceki gün ağır şekilde eleştirdiği Çek yıldızın, 4 hafta sonra formasına kavuştuğu bir maçta adeta zorla kendini attırmak için uğraşması büyük tepki topladı. Fatih hocanın yanı sıra, yönetimin de Baros’un agresifliğine anlam veremediği ve yıldız futbolcunun sezon sonu yollanmasının düşünüldüğü bildirildi.

AVRUPA ŞAMPİYONASI BEKLENİYOR

2013’e kadar sözleşmesi bulunan Baros’u satmak için haziran ayındaki Avrupa Futbol Şampiyonası’nı bekleyen sarı-kırmızılıların, tecrübeli futbolcunun Çek Milli Takımı’ndaki performansıyla beraber fiyatını artıracağını düşündüğü, buna göre hareket edecekleri öğrenildi. Milliyet'in haberine göre, her fırsatta kendine şans verilmesine karşın ya sakatlıkları ya da saha içindeki hırçınlığıyla dikkat çeken Baros’u gözden çıkaran sarı-kırmızılı yönetim, oyuncuya alacağı maç sayısına göre 10 ile 30 bin dolar arasında bir para cezası vermeyi düşündüğü bildirildi.