BIST 10.083
DOLAR 32,46
EURO 34,74
ALTIN 2.429,60
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'den en güzel hatırlatma!

CHP Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan'dan Hz. Muhammed örneği...

Abone ol

CHP Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan, insanlar için en güzel örneğin Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (sav) hayatı olduğunu söyledi.

Başkan Kaytan, Mevlit Kandili dolayısıyla yaptığı açıklamada, Yozgat halkının kandilini kutladı. Kaytan, "Sevgili Peygamberimiz (sas), zulümden bunalan mazlumlara kurtarıcı, yolunu şaşıran insanlığa yol gösterici olarak ve hayatı ‘en güzel örnek’ olmak üzere Cenabı Allah tarafından gönderilmiş ve görevlendirilmiştir. Hz. Peygamber’in (sas) örnekliği insanlar için ne kadar önemli olduğu bugün daha iyi anlaşılmaktadır." dedi.

HZ. MUHAMMED'İN ÖRNEK HAYATI

Peygamber Efendimiz'in (sas) örnek hayatının her zaman yaşanabilir ve uygulanabilir olduğuna dikkat çeken Kaytan, şöyle dedi: "Bu sebeple Hz. Peygamberi (sas) sevmek ve O'nu (sas) örnek almak demek, onun, insanlığın kalıcı mutluluğu için yaptığı çağrıyı günümüze taşımak demektir. Çünkü O’nun (sas) örnek hayatı, söz ve davranışlarının temsil ettiği değerler bütünü, bizler için her zaman yaşanabilir ve uygulanabilir özelliktedir. Bu duygu ve düşüncelerimle Mevlid Kandili’nin tüm İslam alemine sevgi, barış ve huzur getirmesini diliyorum."