BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Cimboma müthiş takas önerisi

Galatasaray'ın yerli transfer atağına karşı Sivasspor'dan sarı kırmızılılara ilginç bir takas teklifi geldi...

Abone ol

Sivasspor; Mehmet Yıldız, Servet Çetin ve Hayrettin Yerlikaya’ya karşı, Uğur Uçar, Özgürcan Özcan ile Ferhat Öztorun’un yanı sıra 1 milyon Euro istedi.

‘Ben bile giderim!’
Yiğidolar, Galatasaray’ın yerli transfer atağına karşı şimdiden gardını aldı. Mehmet Yıldız, Servet Çetin ve Hayrettin Yerlikaya’yı isteyen Sarı-Kırmızılılar ile takas yoluna gitmeyi planlayan Sivasspor, talep ettiği isimleri de belirledi. Özellikle Servet’in geçtiğimiz hafta Galatasaraylı idarecilerle masaya oturduğunu doğrulayan Anadolu ekibinin hocası Bülent Uygun, yeni sezonda istenirse tüm futbolcuların, hatta kendisinin bile transfer olabileceğini ifade etti.

250 bin Euro ekstra
Bu doğrultuda kolları sıvayan Sivassporlu yöneticiler, Galatasaray’dan Uğur Uçar, Özgürcan Özcan ile Ferhat Öztorun’u bonservisleriyle isteyecek, bunun yanı sıra 1 milyon Euro daha talep edecek. Ayrıca, Cim Bom, takas yoluyla gönderdiği üç gençten birini 3 yıl içinde geri almak isterse, 250 bin Euro daha ödemek zorunda kalacak. Şimdi düşünme sırasının Sarı-Kırmızılılar’da olduğunu belirten Uygun, iki takım arasında gerçekleşmesi muhtemel takasın detaylarını şu sözlerle değerlendirdi:

‘Gençlerle oynarız’
“Kulağımıza Galatasaray’ın bu 3 futbolcumuzu isteyeceği haberi gelmeye başlayınca, biz de teknik heyet ve yönetim olarak karşılığında ne talep edeceğimizi belirledik. Galatasaray Yönetimi’ne sunacağımız önerinin haricinde, Servet’e Avrupa’nın birçok kulübünden resmi teklif gelmeye başladı. Yeni sezonda genç bir kadroyla mücadele etmek bizi rahatsız etmez. Tam tersine motivasyon sağlar. Galatasaray’dan resmi teklif henüz gelmedi. Ama bizim talebimiz bu.''

M. Ali SABUNCU / Fanatik