BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Cimboma darbe vuran Fenerli

Galatasaray maçında, sahneye çıkarak sarı kırmızılı takımın şampiyonluk yolunda büyük darbe almasına yol açan Kayserispor'lu Gökhan Ünal, Fenerli olduğunu anlattı.

Abone ol

Fenerliymiş
Attığı 2 golle Galatasaray'a şampiyonluk yolunda yara aldıran Kayserisporlu Gökhan Ünal, PasFotomaç'a konuştu..
* Babam sayesinde Fenerbahçeli oldum. Bildim bileli Fenerliyim.
* Şükrü Saracoğlu'nun havası bambaşka. Çok etkilendim.
* Sabaha kadar telefonlarım susmadı. Galatasaraylı arkadaşlarım sitem ettiler. Bana çok kızanlar bile oldu.
* Hep Hakan Şükür'ü örnek aldım. Hem çok iyi bir insan hem de çok iyi bir sporcu, golcü.
* Gençlerbirliği'nde oynarken Ersun Yanal beni beğenmedi.
* F.Bahçeli olmama rağmen hedefim Beşiktaş'ta oynamak. Orada bir aile ortamı var. Beşiktaş daha huzurlu bir takım.
* Hikmet Karaman'la futbolum gelişti. Bir gün zirveye çıkacağım.

Gökhan CM'de geleceğin yıldızı adaylarından
Dünyada en çok sevilen futbol bilgisayar oyunlarından biri olan Championship Manager (Şampiyona Menajeri (CM), Gökhan Ünal'ı geleceğin yıldızlarından biri olarak gösteriyor. 5 yıldır CM'de iyi bir puana sahip olan Gökhan'ın puanları şöyle: (Puanlar 100 üzerindendir) Hız ve Hızlanma: 75, Dayanıklık ve Güç: 75, Teknik: 55, Önsezi: 60, Takım Oyunu: 70, Yardımlaşma: 75, Golcülük (Bitiricilik): 70, Orta Yapma: 60, Özel Yetenek: 60

Kimdir
* 23.07.1982 Ankara doğumlu.
* 1 defa B Genc Milli oldu.
* 15 kez A Genç Milli oldu.
* G.Birliği Altyapısı'nda yetişti.
* 2007'ye kadar sözleşmesi var.

Hedefim Beşiktaş
G.Saray'ı 2 golle yıkan Kayserisporlu Gökhan, Beşiktaş'ı kendisine yakın hissettiğini söyledi.

Galatasaray'a attığı iki golle sarı-kırmızılı ekibin korkulu rüyası olan Kayserisporlu Gökhan, en büyük hedefini Beşiktaş'ta forma giymek olarak açıkladı. Babası nedeniyle Fenerbahçeli olduğunu ifade eden Gökhan, "Ancak Fenerbahçe'nin karışık bir yapısı var. Beşiktaş düzenli, sakin yapısıyla tam bana uygun kulüp" diye konuştu.

TELEFONUM SUSMUYOR
Galatasaray'a attığı gollerden sonra sabaha kadar telefonunun susmadığını belirten Gökhan, Galatasaraylı arkadaşlar arayıp sitem ettiler. Hatta kızanlar bile oldu. Ancak ben attığım goller için çok mutlu oldum. Kayserispor'un ihtiyacı vardı. Gollerimi çok beğendim. İlkinde kavisli gelen topa tek vuruş yaptım. İkincisinde güzel yükseldim ve sağlam vurdum" dedi.

HAKAN HAYRANI
Futbol hayatının başlangıcından bu yana Hakan Şükür'ü örnek aldığını açıklayan Gökhan, "Hem çok iyi insan hem de çok iyi bir sporcu. Ümit Karan'ı da beğenirim" diye konuştu. Gökhan, aslen Ankaralı olduğunu ve Gençlerbirliği'nde oynarken sezon başı hazırlıkları sırasında Ersun Yanal'ın kendisini istemediğini de açıkladı.

ARABA TUTKUNU
Gökhan futbol dışında hobileri olduğunu en çok arabaları sevdiğini de belirterek, "Araba, sinema, müzik vazgeçemediğim şeyler. Son dönemde bilgisayarla da ilgileniyorum" dedi. Gökhan, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın büyüsünün başka olduğunu, ilk yarıda Fenerbahçe'ye 2-0 yenildikleri maçta kaçırdığı golün hala rüyalarına girdiğini de söyledi.

PASFOTOMAÇ