BIST 10.173
DOLAR 32,31
EURO 34,99
ALTIN 2.449,79
HABER /  SPOR

Cimbom popstarı kaçırmış!

Galatasaray çok istedi; ancak o, “Para önemli değil'' diyerek İngiltere’nin Wigan ekibine gitti.

Abone ol

Adı Haestad, yaşı 23 Krıstofer Haestad... 23 yaşındaki Norveçli orta saha oyuncusu, 1.72 boyunda. Geçtiğimiz hafta IK Start’tan, Premier Lig temsilcisi Wigan’a kiralık olarak gitti. Sezon sonunda Wigan, 2 milyon Pound öderse, Haestad’ın bonservisini alma hakkına sahip olacak. Start’ın, 25 Ağustos’ta Drogheda United’a karşı oynadığı UEFA Kupası ön eleme maçında forma giyen genç yıldızı Manchester United izledi; Leeds, Blackburn, Bolton, West Ham istedi; Wigan ise kiralık olarak kaptı. Ancak...

Temmuz’da single yaptı
Haestad’ın İngiltere’ye gittikten sonra yaptığı açıklamalar Galatasaraylılar’ı kızdıracak cinsten: “Galatasaray beni çok istedi. Onların teklifini kabul etseydim, düşündüğümün çok daha üzerinde para kazanacaktım. Ancak İngiltere’de en iyilere karşı mücadele etmek, benim için milyonlar kazanmaktan 100 kat daha önemlidir.'' Wigan’ın hocası Jewell’in, büyüklerin elinden kaptığı için yönetimine teşükkür etmesini sağlayan Kristofer, Temmuz 2006’da bir single çıkarmıştı.

‘This is for real!’
Kristofer Haestad, kendisi gibi 4 Norveçli futbolcu, Morten Pedersen, Freddy dos Santos, Raymond Kvisvik ve Oyvind Svenning ile birlikte, ‘The Players’ (oyuncular) adlı bir müzik grubu kurdu. Temmuz 2006’da bir single çıkaran müzisyenler (!) albüme, ‘This is for real’ adını verdi.