BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,82
ALTIN 2.439,33
HABER /  SPOR

Cimbom bombayı yarın patlatıyor

Cimbom'un bombayı patlamasına birgün kaldı. Feldkamp acele ediyor...

Abone ol
Yabancı bir santrfor transfer ederek gelecek sezonun kadrosuna son halini vermek isteyen Galatasaray, prensip anlaşmasına vardığı Pauleta'ya Salı gününe kadar zaman tanıdı.

Fransız basınının Galatasaray ile sözleşme imzalamak için gün saydığını iddia ettiği Portekizli futbolcuya, sarı-kırmızılı yönetimin cazip teklifini yineleyen Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in Pauleta'nın menajeriyle yaptığı son görüşmede, "En geç Salı'ya kadar sizden cevap bekliyoruz. Çünkü transferi Perşembe gününe kadar sonuçlandırmak istiyoruz" ifadesini kullandığı öne sürüldü.

34 yaşındaki futbolcunun menajeri ise, Sezgin'in bu kararlı tavrı üzerine, "Pauleta zaten Galatasaray'a gitmek için can atıyor. Bir sorun çıkacağını sanmıyorum" cevabını verdi.

FELDKAMP DA ACELE EDİYOR

Pauleta'nın menajeri ve Adnan Sezgin arasında Fransa'da bu konuşmalar geçerken, Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp da forvet transferinin çabucak bitirilmesini istedi.

Karşıyaka maçı sonrasındaki basın toplantısında konuyla ilgili bir açıklama yapan Alman hoca, "Yeni santrforun bir an önce transfer edilmesi lazım" dedi.