BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Cimbollu Sabri 'Ya Sarbi' diyecek!

2012 Dünya Şampiyonası'na katılmak için mücadele eden A Milli Takım'da objektiflere ilginç bir görüntü yansıdı.

Abone ol
Daha önce Galatasaraylı Servet Çetin'in armasız forma ile sahaya çıkması ve yine Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu'nun isminin "Sarbi" olarak sırtına yazılmasından sonra, A Milli Takım'ın tişörtlerinde ters bayrak skandalı yaşandı.

Güney kore ile yapılacak hazırlık maçı öncesi Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve Federasyon yetkililerinin milli takım aday kadrosu ile birlikte çektirdiği fotoğraflarda Gökhan Gönül'ün formasındaki bayrak dikkat çekti. Bütün oyuncuların formalarının göğüs kısmında yer alan bayrak sola bakarken Gökhan Gönül'ün formasındaki bayrak sağa bakıyordu.

Gökhan'ın tişörtünde her nasılsa sponsorların isimleri ve logolarında hiçbir hata yok. Ancak Türk bayrağı ters bir şekilde basılmış.

Fatih Terim'i gönderip dünya çapında kariyer sahibi bir hoca arayan ve Guus Hiddink'i takımın başına getirmek için her yolu deneyen Özgener yönetiminin milli takımı Dünya Şampiyonasına taşıyıp tışayamacağı belli değil. Ama belli olan bir şey var. Formadaki hata kimsenin dikkatini çekmemiş.