BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,90
ALTIN 2.439,25
HABER /  GÜNCEL

Çılgın aşık sokakta ölüm saçtı!

Defelarca barışmak istediği kız arkadaşı kendisini bir kez daha tersleyince dayanamadı!

Abone ol

Alaşehirli işsiz genç Turan Güven, İZFAŞ güvenlik görevlisi, iki yıllık arkadaşı 22 yaşındaki Sibel Kuzu'nun Bozyaka'da yolunu keserek ölüm saçtı.

İzmir'in Konak ilçesinde, Alaşehirli Turan Güven (23), kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşı 22 yaşındaki Sibel Kuzu'yu pompalı tüfekle öldürdükten sonra intihar etti. Güvenlik görevlisi olarak işe başladığı İZFAŞ'ta son iki aydan beri ofis elemanı olarak görev yapan Sibel Kuzu'nun ayrılmak istediği erkek arkadaşı Turan Güven tarafından yaklaşık 2 ay önce de darp edildiği öğrenildi.

Olay, dün saat 14.30 sıralarında Bozyaka semti 3256 sokak içinde meydana geldi. İddiaya göre, Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yaşayan 23 yaşındaki Turan Güven, 2 yıldan beri ilişkisi bulunduğu Alaşehirli kız arkadaşı Sibel Kuzu'nun kendisinden ayrılmak istemesi üzerine dayısına ait olduğu öğrenilen 35 AU 5003 plakalı otomobil ile İzmir'e geldi. Güven, İZFAŞ'ta çalışan kız arkadaşı 22 yaşındaki Sibel Kuzu'nun Bozyaka'da bir arkadaşıyla birlikte yaşadığı evine gitti.

EVE ÇAĞIRDI
Turan Güven, evde bulamadığı Sibel Kuzu'nun bir aile dostuna ziyarete gittiğini Kuzu'nun ev arkadaşı Sevim Koyun'dan öğrendi. Bunun üzerine telefonla Sibel Kuzu'yu arayan Güven, Alaşehir'den geldiğini ve evde kendisini beklediğini söyledi. Güven'in geldiğini öğrenen Sibel Kuzu eve döndü.

PARKA GÖTÜRDÜ
Sibel Kuzu eve döndükten sonra Güven ile tartışmaya başladı. Genç kızın ayrılmak istediğini belirtmesi üzerine kavga büyüdü. Güven, iddiaya göre Sibel Kuzu ile ev arkadaşı Sevim Koyun'u hava almak için evin yakınında bulunan parka götürdü. Evde başlayan tartışma parkta da devam etti. Bu ilişkinin yürümeyeceğini ve ayrılmak istediğini belirtten Sibel Kuzu, ev arkadaşıyla birlikte parktan ayrıldı.

ÇILGINA DÖNDÜ
Parktan ayrıldıktan sonra arkadaşı Sevim ile birlikte Alaşehir'den tanıdığı bir aile dostunun evine gitmeye karar verdiler. Ancak Sibel'in önünü otomobiliyle kesen Turan Güven, barışma istediğini tekrarladı. Bu istediğine de olumsuz yanıt alan Güven, bir anda çılgına dönerek, otomobilin bagajında bulunan pompalı tüfeği çıkarıp genç kıza üç el ateş etti. Güven, daha sonra namluyu kendi çene altına dayadıktan sonra tetiği çekti.

Genç kız kan gölüne dönen olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan Turan Güven ise, kaldırıldığı İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Olayı haber aldıktan sonra Sibel Kuzu ve Turan Güven'in Alaşehir'de bulunan aileleri İzmir'e geldi. İki gencin aileleri yaşanan aşk cinneti cinayeti nedeniyle büyük acı yaşadı.

Daha önce de darp etmiş
İşsiz olduğu öğrenilen Turan Güven ile Manisa Alaşehir'de tanıştığı Sibel Kuzu'nun 2 yıldan beri arkadaş oldukları öğrenildi. Turan Güven'in iki ay önce de İZFAŞ'ta güvenlik görevlisi olarak çalışan Sibel Kuzu'yu darp ettiği, bu olay üzerine İZFAŞ yetkililerinin Kuzu'yu ofis elemanı olarak çalıştırmaya başladığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.