BIST 10.083
DOLAR 32,46
EURO 34,89
ALTIN 2.433,79
HABER /  MEDYA

Çilek Kokusu 3. bölüm aşk çıkmazı başlıyor

Çilek Kokusu 3. bölüm bu akşam nefesleri kesecek. Aslı ve Burak yeni maceralara koşuyor. Teknede mahsur kalan yeni aşıkları Çilek Kokusu son bölümde sürpriz bekliyor.

Abone ol

Çilek Kokusu 3. bölüm fragmanları nefes kesti. Çilek Kokusu son bölümde Aslı ve Burak’ı kötü bir sürpriz bekliyor. Volkan ile sevgililik oyunu oynayan Aslı'nın başına gelecekler ekran başına kilitleyecek. Teknede mahsur kalan yeni aşıkların öpüşme sahnesi de Çilek Kokusu son bölüme damga vuracak.

BU AKŞAM NELER OLACAK?

Aslı, sevgili  numarası yapacağı kişinin Volkan olduğunu görünce neye uğradığını şaşırır. Hayallerinin aşkı karşısındadır ve parti için onu beklemektedir.  Aynı şekilde Volkan da Aslı’yı gördüğü için şaşkındır. Hep birlikte partiye giderler.

Partide Burak ve Aslı’yı kötü bir sürpriz beklemektedir. Barda kavga ettikleri Murat da partidedir ve onları görmüştür. Tekrar kavga çıkmasından çekinen Burak , Aslı’yı da alarak partiyi hemen ayrılır. Ama bu sefer onları daha büyük bir sürpriz beklemektedir.

2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çilek Kokusu 2. bölümü ile yine ekran başına kilitledi. Büyük umutlarla çalışama gelen Aslı ve Gonca soluğu Burak'ın otelinde aldı ve çalışmaya başladı. Aslı ve Burak arasında ise yakınlaşma başladı. Burak'ın sevgilisi Çağla ise Bodrum'a gitmeye karar verir ve olaylar bambaşka bir yere gideri. Çilek Kokusu'nun son sahnesi yine olay oldu. 

screen-shot-2015-07-07-at-11.36.38-am.png

2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bardan ele ele kaçan Burak ve Aslı ertesi gün gazetelere manşet olur. Bu olay Çağla’yı ve Selda’yı fazlasıyla sinirlendirir. Bunun üzerine Burak, yanındaki kızın yine Volkan’ın kız arkadaşı olduğunu söyler. Ama bu sefer Çağla’nın sessiz kalmaya niyeti yoktur Bodrum’a, Burak’ın yanına gitmeye karar verir.


screen-shot-2015-07-07-at-11.21.19-am.png
Bu arada Aslı ve Gonca kendilerini bekleyen büyük sürprizden habersiz otelde çalışmaya başlamıştır.

screen-shot-2015-07-07-at-11.36.04-am.png

Her şey çok güzel giderken Aslı’nın karşısına Burak bu sefer de çalıştığı yerde çıkar hem de patronu olarak. Bu karşılaşma onların başına nasıl bir macera açacaktır?