BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Çiğdem Simavi kimdir aslen nereli ailesi kim?

Mustafa Koç'un annesi Çiğdem Simavi kimdir? Çiğdem Simavi aslen nereli, ailesi kim, ikinci eşinin adı ne?

Abone ol

Mustafa Koç'un annesi Çiğdem Simavi kimdir? Çiğdem Simavi aslen nereli, ikinci eşinin adı ne? İşte Çiğdem Simavi'nin hayatına dair merak edilen detaylar...

Asıl adı Çiğdem Meserretçioğlu olan Çiğdem Simavi Rahmi Koç"tan ayrıldıktan sonra Hürriyet Gazetesi’nin eski patronu Erol Simavi’nin kardeşi Sedat Simavi"nin oğlu Günaydın gazetesinin eski sahibi Haldun Simavi ile evlenmiştir.

çiğdem simavi
Mustafa Koç'un annesi Çiğdem Simavi

EŞİNİN KUZENİYLE EVLENDİ

Çiğdem Simavi'nin eşi Haldun Simavi, Rahmi Koç'un aynı zamanda anne tarafından kuzeni oluyor.

İZMİR'İN KÖKLÜ AİLELERİNDEN BİRİNİN MENSUBU

Çiğdem Meseretçioğlı İzmir’in eski ve çok zengin ailelerinden sanayici ve armatör Avni Meserretçioğlu ile eşi Suat Hanım’ın kızı...

1957 yılında Rahmi Koç ile evlenen Çiğdem Meserretçioğlu'nun bu evlilikten 3 çocuğu oldu. 1960'da Mustafa Koç, 1962'de Ömer Koç, 1967 ise Ali Koç dünyaya geldi.  Rahmi Koç ve Çiğdem Meserretçioğlu tam tarihi bilinmemekle birlikte 1970'lerde boşandı.

OĞLUNUN ÖLÜM HABERİNİ KİMDEN ALDI?

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, önceki sabah İstanbul Kanlıca’daki yalısında spor yaparken kalp krizi geçirmiş ve Nişantaşı Amerikan Hastanesi’nde 56 yaşında hayata veda etmişti. Cenaze halen Koç Holding’e ait Amerikan Hastanesi’nde bekletiliyor. Oğlu Mustafa Koç’un ölüm haberini diğer oğulları Ömer ve Ali Koç’tan alan anne Çiğdem simavi hastaneden ayrılmıyor.

rahmi koç çiğdem simavi
Rahmi Koç Çiğdem Simavi

İKİ GECEDİR OĞLUNUN BAŞINDAN AYRILAMIYOR

Çiğdem simavi, son iki geceyi Amerikan Hastanesi’nde kendisine ayrılan özel odada geçirdi. Çiğdem simavi’nin oğlunu yalnız bırakmamak için hastanede kaldığı öğrenildi. Mustafa Koç’un yarın Altunizade’deki Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde yapılacak cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra, Koç Holding’in ortağı yabancı şirketlerin yöneticileri de katılacak.