BIST 10.056
DOLAR 32,37
EURO 34,68
ALTIN 2.419,34
HABER /  POLİTİKA  /  SP

Çiçek ve Kurtulmuş'tan hocaya ziyaret

Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın, ayağındaki rahatsızlık nedeniyle bir süre daha hastanede yatacağı bildirildi.

Abone ol

Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın, ayağındaki rahatsızlık nedeniyle bir süre daha hastanede yatacağı bildirildi.

3 Ocak'ta rahatsızlanarak Ankara Güven Hastanesine kaldırılan Erbakan'ın, akut koroner sendrom ve tromboflebit tanılarıyla takip ve tedavi amacıyla hastaneye yatırılmıştı. Parti ve hastane yetkililerinin daha önce yaptığı açıklamalarda, Erbakan'ın 24 saat gözetim altında tutulacağı belirtilmiş ve ardından taburcu edileceği açıklanmıştı.

SP Genel Başkan Yardımcısı Şevket Kazan, Erbakan'ın daha iyi olduğunu ve doktorların bir süre daha hastanede kalmasını istediklerini söyledi.

Kazan, doktorların bazı tetkikler yapacağını da sözlerine ekledi.

ÇİÇEK VE KURTULMUŞ ZİYARET ETTİ

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ile HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Güven Hastanesinde tedavisi süren Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ı ziyaret etti.

Hastane çıkışında soruları yanıtlayan Kurtulmuş, Erbakan'ın sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Kurtulmuş, şunları kaydetti:

''Hiç kimsenin görüşmesine tedbiren izin vermiyorlar. Öyle görünüyor ki bir müddet daha hastanede kalacak. Genel durumunun iyiye gittiği bilgisini aldık. Bundan da fevkalade memnuniyet duyduk ama dışarısıyla, ziyaretçilerle teması hemen hemen hiçbir şekilde sağlamıyorlar. Acil şifalar diliyoruz. İnşallah bu hastanede her türlü ihtimamla doktorlar bakımını yapıyorlar. İnşallah gelmiş, geçmiş olur. En kıza zamanda sağlılığa kavuşur inşallah, 'hastaneden taburcu olur' diye dua ediyoruz. Aile fertleriyle, çocuklarıyla görüşme imkanımız oldu. Arkadaşlarıyla görüşme imkanımız oldu. En yüksek ihtimamla hastalık tedavi edilmeye çalışılıyor. Sağlık durumu iyi, her geçen gün sağlık durumunun daha iyiye gittiğini doktorlar belirtiyor ama tedbir açısından birkaç gün hastanede kalmasının iyi olacağını söylediler.''

Bir gazetecinin ''Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'in de Erbakan'ı ziyaret ettiğini'' hatırlatması üzerine Kurtulmuş, ''Cemil Beyle de görüştük, VIP salonunda. Hasta ziyareti çerçevesinde kendisiyle görüştük'' dedi.