BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,90
ALTIN 2.437,62
HABER /  DÜNYA

Çiçeği burnunda çiften 5 çocuk istedi

Sivas’ın Suşehri ilçesinde bulunan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, yeni evlenen Ömer-Ebru Çoban çiftinden 5 çocuk istedi ve Kayseri’deki ...

Abone ol

Sivas’ın Suşehri ilçesinde bulunan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, yeni evlenen Ömer-Ebru Çoban çiftinden 5 çocuk istedi ve Kayseri’deki evlerine gitme sözü verdi.
Suşehri ilçesinde, AK Parti İlçe Teşkilatı ile bir araya gelen Bakan Yılmaz burada partililer ile bir süre sohbet etti. Suşehri’nde yeni evlenen Ömer-Ebru Çoban çifti ile karşılaşan Bakan Yılmaz, çiftten 5 çocuk istedi ve Kayseri’deki evlerine gitme sözü verdi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ve AK Parti Milletvekili Ali Turan’ında eşlik ettiği ziyaretlerde, Bakan Yılmaz ve beraberindekiler daha sonra Akıncılar ilçesini ziyaret etti. Bakan Yılmaz, Akıncılar’da Türk Telekom Öğretmenevi’nin açılışını yaptı. Bakan Yılmaz, Akıncılar ilçe ziyaretinin ardından Gölova ilçesine gelerek vatandaşlar ile bir araya geldi.
Burada vatandaşlara seslenen Bakan Yılmaz; “ Memleket baba gibidir hizmetinde olmak kişiyi yüceltir. Memleket baba gibidir sevmemek olmaz. Hem seveceksin hem hizmet edeceksin çünkü fıtraten insanlar kendi evlatlarını sever ve korur. Kendi evlatlarını sevip korudukları içinde neslin devamı mümkün hale gelir. Ama Cenabı Allah insana bir imtihan vermiş nedir o imtihan anne ve babasına bakması, anne ve babaya bakmak imtihanla olur yani özel bir gayretle çalışmakla olur yani evladınız öyle değil o fıtraten kendi doğal olarak ortaya çıkar. Anne babaya kim anne ve babası hayattayken cenneti kazanamazsa ona yazıklar olsun. Yani büyük bir fırsatı kaçırmış demektir. Anne ve babası sağken herkesin cenneti kazanma fırsatı var demektir. Dolayısıyla anne ve baba nasıl kutsal ve değerliyse bilin ki baba gibi olan memlekette kutsaldır öyle değerlidir. Ona hizmet ederseniz cenneti kazanırsınız. Yine bizim inancımızda var insanların hayırlısı, insanlara faydalı olandır. Nasıl faydalı olacaksın insanların yolunu yapacaksın, insanlara su getireceksin, insanların okulunu yapacaksın, insanların hastanesini yapacaksın ve hepsinden de önemlisi insanların gönlünü kırmayacaksın” dedi.
(İHA)