BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

CHP’lilere mal dedi mi ?

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, CHP’li olanlara karşı mal demediğini, bu lafı CHP’ye üye olmayıp da CHP’li geçinenlere söylediğini if...

Abone ol

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, CHP’li olanlara karşı mal demediğini, bu lafı CHP’ye üye olmayıp da CHP’li geçinenlere söylediğini ifade etti.
Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, aday adaylarına daha önce yüklenerek niye agresif davrandığını politikanın emek istedi şeklinde yorumladı. Sedefçi, “Bazı insanlar çıkıp ta belden aşağı vuruyorsa, Edirne’de uzun yıllar yaşayarak, başkan adaylığını düşünüyorsa, 5 sene yatıp ta hiçbir şey yapmıyorsa, aday adaylığında gidip ben Roman kardeşimi ziyaret edeyim diyorsa, ondan hiçbir şey olmaz kardeşim” şeklinde konuştu.
Politikanın böyle yapılmayacağını dile getiren Sedefçi, “politika emek ister, alın teri ister, inanç ister, iddia ister. İddian yoksa, emeğin ve inancın yoksa alamazsın kardeşim. Benim demek istediğim bu, sen burada 30 yıldan beri yaşıyorsun, Roman kardeşim aklına hiç gelmemiş, kahveye hiç gitmemişsin, elini sıkmamışsın, aday olmayı düşünüyorsan 5 sene emek verseydin kardeşim. Seçimlere 5 ay kalmış, ben geliyorum buraya kahve içmeye, gelemezsin kardeşim, gelsen de alamazsın demektir o” dedi.
Belki benim üslubum biraz sertti, mal davası, benim hiçbir CHP’liye mal deme hakkım yok. Benim lafım CHP’li geçinenlere. Bunları arasında gazeteciler, memurlar, çalışanlar ve işsizler var, ben bunlara söylüyorum. Ben hiçbir CHP üyesine bunu deme hakkım yok. Eğer yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Şu an 2009 tane şerefli namuslu CHP üyesi var dedim bize, ama basında benim sözlerim cımbızla çıkarıldı. Ben hiçbir CHP’li arkadaşıma mal demedim. Ben CHP’li olarak görünen, üye olmayan, Facebook’ta şurada burada paylaşım yapanları kast ettim. Ben ortalarda yalakalık yapanlardan bahsediyorum, solcuyum deyip de sadece Hamdi’ye saldıranlardan bahsediyorum. Bunları herkes biliyor, ben bu kişilerden bahsediyorum” şeklinde konuştu.
(İHA)