BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,70
ALTIN 2.412,41
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'liler ters yönde yürüyen merdiveni çıktı

CHP yönetiminin kurultay için spor salonu yerini kongre merkezini tercih etmesi kargaşaya neden oldu.

Abone ol

CHP'nin 18. Olağanüstü Kurultayı'nın gerçekleştiği ATO Kongre Merkezi'ne gelen partililerden bazıları ters yönde yürüyen merdivenleri çıkmaya çalıştı.

BAZILARI ÇIKAMADI

Kimileri güçlükle merdivenleri aşarken, bazılarının ilerleyen yaşın da etkisiyle yerinde   saydığı görüldü. Nefesi tükenen bir CHP'li de yarı yolda yukarıdan gelen grupla birlikte aşağı inmek zorunda kaldı.

Ankara'da ATO Kongre Merkezi'nde yapılan kurultayda istenmeyen görüntüler yaşandı. Kongre'nin yapıldığı salona kısıtlı sayıda kişi alınınca, dışarda kalanlar uzun kuyruklar oluşturdular.

merdiven.20140905152039.jpg

ZOR ANLAR YAŞADILAR

Partililer, delegeler, basın mensupları ve davetliler zor anlar yaşadı. Yaşanan panik ve kargaşada bazı partililer ters yönde çalışan yürüyen merdivenlerden yukarı çıkmaya çalıştı.

MUHARREM İNCE TEPKİ GÖSTERDİ

CHP Kurultayı'nda salona ilk giren isim Muharrem İnce bu duruma tepki gösterdi. Kendisini bekleyenlere teşekkür eden İnce, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Yürüyen merdivenlerle kurultaya gitmek herhalde dünya siyaset tarihinin bir ilki. Yani, sanki düğün salonuna gidiyoruz. Yazıktır, bu manzara yakışıyor mu Allah aşkına? Düğün salonunda Halk Partisine kurultay yakışıyor mu?" dedi.

merdiven.20140905130741.jpg

SALON DIŞINA YAYIN

Muharrem İnce ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşması sırasında kurultay salonunun dışında kalan partililere yayın yapıldı.

salon.20140905130756.jpg

ADAYLAR EZİLME TEHLİKESİ GEÇİRDİ

Kılıçdaroğlu, İnce ve CHP'nin eski genel başkanlarının bulunduğu protokolün en ön sırası, bir ara ezilme tehlikesi geçirdi. Görüntü almak isteyen gazeteciler ile partililer protokolün önü ve sahnede birikince ön bölümde kaos oluştu. Korumalar, Kılıçdaroğlu ve İnce'nin önünde durarak, ezilme tehlikesini bertaraf etti.