BIST 10.277
DOLAR 32,19
EURO 34,74
ALTIN 2.388,83
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

CHP'li vekilin oğlu Tüzmen'e kafa attı

CHP'li vekil Aydın Ayaydın'ın oğlu, eski AK Parti'li bakan Kürşad Tüzmen'e kafa attı...

Abone ol

İddialara göre Kürşad Tüzmen'le Ankara Sheraton Oteli'nde bir düğünde karşılaşan CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın'ın oğlu Gökhan Ayaydın Tüzmen'e saldırdı. İddialara göre Aydın Ayaydın'ın oğlu Gökhan Ayaydın, Kürşad Tüzmen'e kafa attı.

Eski Bakan Kürşad Tüzmen ile CHP'li Aydın Ayaydın arasında havaalanında yaşanan kavga, Ankara Sheraton Oteli'nde devam etti. 

Eski Bakan Kürşad Tüzmen ve CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın'ın oğlu Gökhan Ayaydın ile yanındaki üç arkadaşı Ankara Sheraton Oteli'nin merdivenlerinde karşılaştı. CHP'li vekil Aydın Ayaydın'ın oğlunun yanında bulunan 3 kişi eski bakan Kürşad Tüzmen'in üzerine atladı. Gökhan Ayaydın'ın yanında bulunan 3 kişinin Kürşad Tüzmen'i tuttuğu sırada Gökhan Ayaydın Kürşad Tüzmen'e kafa attı.

TÜZMEN'DEN İLK AÇIKLAMA: DURUMUM İYİ
Olay ilk kez Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Dinamit programında kamuoyuna duyurulurken, Beyaz Tv'nin ulaştığı eski bakan Kürşad Tüzmen yayına bağlanmak istemediğini ancak durumunun iyi olduğunu söyledi.

'İKİ KİŞİ TUTTU, BİR KİŞİ KAFA ATTI'

Haberin gazetede yer almasından sonra hurriyet.com.tr'ye konuşan Kürşad Tüzmen, kavga ettiklerini doğruladı. ''Ben düğüne 22.30'da geldim. Otelin merdivenlerinden çıkarken 2 kişi arkamdan beni tuttu, bir kişi ise kafa attı'' diyen Tüzmen sonrasında yaşananları şöyle anlattı:

KEŞKE BENİ DIŞARI ÇAĞIRSALARDI

''Bana habersizce saldırdılar. İki kişi tutarken bir kişi kafa attı. Ben yere düştüm. Kalkarken de kaçtılar. Bu planlı yapılmış bir olaydı. Kahpece bir olaydı. Ben çok iyiyim. İçerde biz bu olayı yaşarken babası Aydın Ayaydın da dışarda arabada bekliyordu. Benimle meseleleri varsa keşke beni dışarı çağırsalardı. Düğün sahibinin ne suçu vardı. Düğünü de mahvettiler. Tabii polis geldi hemen, orada durumu anlattık. Dava açıp açmama konusunu düşünüyorum şimdi.

'ESKİDEN KURŞUN DÖKTÜRÜYORDUM ŞİMDİ KAFA ATTIRIYORUM NAZARA KARŞI'

Eskiden kurşun döktürüyordum nazara karşı şimdi kafa attırıyorum. Bir de Gökhan Ayaydın bir gazeteci arkadaşa demiş ki ben onun karısına asılıyormuşum. Beni herkes tanır. Asla böyle bir şeyin olması mümkün değil. Bu çok adice bir iftira.Bekleyip görelim bakalım neler olacak.''