BIST 10.315
DOLAR 32,24
EURO 34,78
ALTIN 2.453,63
HABER /  POLİTİKA

CHPli Sevigeni vuracakmış

Sevigen istifa etti ama sular durulmuyor. Bundan 15 yıl önce yaptığı bir satış şimdi aynı suçlamayla tekrar gündeme geldi.

Abone ol

CHP Genel Sekreter Yardımcılığı görevinden istifa eden Mehmet Sevigen'in bundan 15 yıl önce de benzer bir yolsuzluk iddiasına karıştığı ortaya çıktı. İddialara göre Sevingen, müşterilerine ruhsatsız evler satmış.

Günlerdir beklenen istifa haberi bugün akşam saatlerinde geldi ve Mehmet Sevingen, CHP'deki Genel Sekreter Yardımcılığı görevinden olaylı biçimde istifa etti. Düzenlediği basın toplantısında yolsuzluk iddialarını yalanlayan Sevingen'in bundan 15 yıl öncede benzer bir iddiayla gündeme geldiği ortaya çıktı.

SEVİNGEN'İ VURACAĞIM

Star TV'de yayınlanan habere göre aynı zamanda mütahitlik yapan Sevingen'in 15 yıl önce de Gaziosmanpaşa'da inşa ettiği binanın kaçak olduğu ortaya çıktı. İddialara göre daireleri satın alanlar büyük bir şok yaşadı çünkü apartman kaçak ve üstelik bina hakkında yıkım kararı bulunuyor. İşte 15 yıl önce bu daireleri alanlar şimdi Sevingen'i ateş püskürüyor. Hatta o dönemde ev almak için elinde avucunda ne varsa kaptıran bir banka emeklisinin kameralar karşısında söyledikleri tüyler ürpertiyor.

İşte o sözler;