BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA

CHP'li başkanın Süleyman Soylu paylaşımına destek

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile fotoğrafını sosyal medyada paylaştığı için eleştirilen CHP'li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'a Ahmet Hakan'dan destek geldi.

Abone ol

CHP'li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yan yana çekilmiş fotoğrafını sosyal medyadan paylaştığı için yerden vere vuruldu. Siyasette sert rüzgarların estiği bir dönemde gelen farklı görüntüye destek yerine hakarete varan eleştiriler geldi.

Tartışma konusu olan paylaşımı köşesinde kaleme alan Ahmet Hakan, Ali Kılıç'ın alkışlanması gerektiğini yazdı. İşte Ahmet Hakan'ın bugünkü yazısından bir bölüm:

"DÜŞMAN KAMPLARA AYIRMA STRATEJİSİNE TESLİM OLMADIĞI İÇİN" : (...)"Vay efendim! Süleyman Soylu CHP’ye yüklenirken... CHP’li bir belediye başkanının böyle bir fotoğraf paylaşımı yakışık alır mıymış? Falan...

Siyaseti ezeli bir düşmanlık olarak algılamadığı için... Siyasi kavgayı hayatın her alanına yayılması gereken bir kavga olarak görmediği için... Medeni ilişki kurmaya devam etme erdemi gösterdiği için... Düşman kamplara ayırma stratejisine teslim olmadığı için... Ben bu konuda yüzde yüz Ali Kılıç’tan yanayım."

Ahmet Hakan'ın yazısının tamamı