BIST 9.530
DOLAR 32,53
EURO 34,76
ALTIN 2.476,03
HABER /  GÜNCEL

CHP'den İlhan Kesici'ye cevap! Kafalar iyice karıştı...

CHP'li İlhan Kesici'nin "Partimizin adayı Muharrem İnce" açıklamasına CHP yönetiminden cevap geldi. CHP Grup başkanvekili Özgür Özel, "İlhan ağabey de kıymetli bir aday adayı" dedi. İlhan Kesici milletvekili adaylığı başvurusu yapınca adaylığı resmen sona ermiş oldu... Kafalar iyice karıştı...

Abone ol

CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici'nin "CHP'nin adayı Muharrem İnce. Yönetim kendisiyle görüştü" açıklamasıyla ilgili CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'den kafa karıştıran bir açıklama geldi. Özel, "İlhan ağabey nezaketli davranmış, kendisi de kıymetli bir aday adayıdır. Ondan çok şey öğreniyoruz" dedi. Özel, ittifak protokolünün ertelenmesiyle ilgili "Kriz değil, zamanlama var" ifadesini kullandı. Bu açıklamaların ardından İlhan Kesici'nin milletvekili adaylığı için başvurduğu ortaya çıktı. Böylece Kesici'nin aday olmadığı netleşti...

Habertürk TV yayınında soruları cevaplayan CHP'li Özel, "CHP adayını yarın saat 10.00'da açıklayacağız. Erdoğan'ın istediği zamanda değil, onu en çıldırtan zamanda olacağını söylemiştik. Yarın da açıklayacağız" ifadelerini kullandı. 

İLHAN AĞABEY NEZAKETLİ DAVRANMIŞ... İlhan Kesici'nin Muharrem İnce'yle ilgili açıklamalarını değerlendiren Özel, "İlhan ağabey nezaketli davranmış, kendisi de kıymetli bir aday adayıdır. İlhan ağabey sahadaki en etkili isimlerden birisi. Ondan çok şey öğreniyoruz" dedi.

İLK KONUŞMAYI SALONDA YAPACAK... CHP'nin cumhurbaşkanı adayının ilk konuşmasını Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda yapacağını söyleyen Özel, "Açık alandaki ilk konuşmasını 1. Meclis'in önünde yapabilir" diye konuştu.

'KRİZ DEĞİL, ZAMANLAMA VAR'... Özel, 4 partinin ittifak protokolünün imzalanmasının ertelenmesiyle ilgili, "Kriz değil, zamanlama var. Liderlerin ortak olarak uygun olmaları önemli" açıklamasında bulundu. 

CHP-İYİ Parti-Saadet-DP ittifakında kriz çıktı! Bugün imza atılabilecek mi?..

Muharrem İnce cuma namazına gidiyor! İşte program...

Muharrem İnce'nin bira görüntüsü neydi? Karısıyla olan karesi de...