BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Cemal Konca kimdir kaç yaşında 2 gün önce sessiz sedasız...

Cemal Konca kimdir, aslen nereli, kaç yaşında öldü ve Cemal Konca ölüm nedeni ne soruları merak konusu oldu. Usta oyuncu Yeşilçam emektarı başarılı isim Cemal Konca'nın iki gün önce vefat ettiği öğrenildi. Birçok filmde oynayan Cemal Konca 1 Mayıs'ta Çarşamba günü Büyükçekmece Kuba Cami'nden uğurlandı.

Abone ol

Cemal Konca kimdir, ka. yaşındaydı ve Cemal Konca neden öldü, ölüm nedeni ne soruları merak konusu oldu. Yeşilçam'da birçok başarılı filmde adını duyuran Cemal Konca 2 gün önce 1 Mayıs'ta hayatını kaybetmiş ve sessiz sedasız Büyükçekmece'de defnedilmiş. Peki kimdir Cemal Koca, hangi filmlerde oynamıtır?

Cingöz Recai, Zorba, Şafakta Üç Kurşun, Aslan Yürekli Kabadayı, Hayatım Senindir gibi çok sayıda filmde rol alan Cemal Konca'nın 2 gün önce vefat ettiği ortaya çıktı. 1 Mayıs Salı günü vefat eden oyuncu Çarşamba günü Büyükçekmece Kuba Cami'nden uğurlandı.

CEMAL KONCA KİMDİR: 1926 doğumlu olan Yeşilçam'ın emekçi oyuncularından Cemal Konca çok sayıda filmde rol aldı.

Konca, aynı zamanda Türk sinemasının sayılı makyözlerinden biridir ve Kanlı Nigar, Köroğlu, Malkoçoğlu: Akıncılar Geliyor, Vahşi Bir Kız Sevdim, Mevlana, Vurun Kahpeye, Korkusuz Cengaver, Cemo gibi çok sayıda filmin makyözlüğünü de yaptı.