BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,93
ALTIN 2.426,78
HABER /  GÜNCEL

CHP’de sular durulmuyor Çorlu teşkilatı istifa etti

Önceki gün 16 adayını daha açıklayan CHP'nin il ve ilçe teşkilatlarında sular durulmuyor. Sabah saatlerinde İzmir Selçuk'tan gelen istifa haberlerine Tekirdağ Çorlu'da eklendi.

Abone ol

TEKİRDAĞ'ın Çorlu ilçesinde CHP İlçe Başkanı Tolga Kerem Dönmezer ile yönetim kurulu üyeleri, görevlerinden istifa etti. Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Dönmezer, kendisi ile birlikte yönetim kurulu üyeleri olmak üzere 17 kişinin görevlerinden istifa ettiğini belirterek, Genel Merkez'in ön seçim yapmadan aday belirlemesini eleşirdi.

Ön seçimi parti içindeki demokrasiyi işletmek için istediklerini belirten Dönmezer "iş belediye başkan adayına, meclis üyelerine gelince üyelere siz şöyle kenarda durun denmesinin akılla mantıkla açıklanacak bir tarafı yoktu." dedi.

Genel Merkez'in önce meclis üyelikleri için öne seçim hakkı tanıdığını daha sonra ise  "il, ilçe başkanlıklarımıza güvenmiyoruz, listeleri biz teslim edeceğiz' denilerek bu hakkında ellerinden alındıklarını belirten Dönmezer şu ifadeleri kullandı: "CHP'de tuzu kuru olanlardan değiliz biz, Çankaya, Bakırköy, Beşiktaş, Kadıköy, Çorlu buraları aldık mı bizlere yetmiyor. Seçim gecesi Niğde, Sivas, Erzincan, Rize, Malatya haritada sarı işaretlendiği zaman içimiz acıyor. 

Bütün koşulların avantajımıza seyrettiği bir seçim döneminde bu fırsatın heba edilmesinin faturası ağır olacaktır.

CHP'de istifalar devam ediyor haber bu kez kalesinden geldi