BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP yeni istinat duvarı arıyor

Erdoğan'ın Ardahan'da istinat duvarının açılışını yapması üzerine CHP bütün açılışları mercek altına aldı

Abone ol

İNTERNETHABER

ANKARA- Başbakan Tayip Erdoğan’ın Ardahan’da açılışını yaptığı 27 tesis içinde dere kenarında uzatılan bir istinat duvarının olduğu iddiası CHP’yi harekete geçirdi.

Başbakan Erdoğan’ın yaptığı bütün açılışlar incelemeye alınacak. İl il açılışlar incelenip benzer durumda olan yerler listeler halinde ortaya çıkartılacak, kamuoyunun bilgisine sunulacak.

Başbakan Erdoğan’ın toplu açılış törenleri mercek altında. Yıllar önce yapılan yerleri açtığı eleştirileri yapılan bu törenler Ardahan’daki toplu açılış ile yeniden gündeme geldi.

CHP’nin Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt açılışları eleştirerek, “Erdoğan 2 yıldır faaliyette olan hükümet binasını açtı. Bir sürü eksiği olan ve daha aylarca hasta kabul edemeyecek hastaneyi açtı. Alabalık deresine bir istinat duvarı yapıldı, biraz uzatılmış o duvarı açtı” demişti.

Bunun üzerine CHP yöneticileri bütün açılışları takibe aldı. 81 il yönetimine ve o illerden sorumlu milletvekili Parti Meclisi üyelerine talimat verilecek. Yöneticiler bugüne kadar yapılan açılışların listesini çıkaracak. Tek tek nerelerin açıldığı listeleri hazırlanarak bu kamuoyu ile paylaşılacak.