BIST 10.471
DOLAR 32,79
EURO 35,09
ALTIN 2.452,94
HABER /  POLİTİKA

CHP yanlışa sahip çıkmaz

Baykal, partisinin hesaplarına ilişkin yolsuzluk olduğu iddialarını yanıtladı. "Herkes yanlış yapar" diyen Baykal sölerini şöyle sürdürdü...

Abone ol

Çanakkale'ye CHP il başkanı Hakan Evirgen'in düğün törenine katılmak üzere, helikopter ile gelen CHP lideri Deniz Baykal, CHP’ li Çanakkale belediyesinde, bugün partisinin hesaplarına ilişkin yolsuzluk olduğu iddialarını yanıtladı.

HERKES YANLIŞ YAPAR

CHP lideri, gazetecilerin sorularına önce yanıt vermedi. Bu konuda partili arkadaşlarının açıklamaları bulunduğunu söyledi ancak daha sonra, “Herkes yanlış yapar. CHP’ de yanlış yapabilir” diyerek, şöyle konuştu;

YANLIŞA SAHİP ÇIKMAYIZ

“Her yerde yanlış yapan insan olabilir. CHP'de de olabilir. Bir başka yerde de olabilir. Ama , biz yanlışa sahip çıkmayız. Yanlışa karşı hukukun işlemesini, kuralların işlemesini öncelikle biz isteriz. Bu konuda üzerimize düşen sorumluğu sonuna kadar yaparız. Bu konudaki dikkatimiz bütün Türkiye tarafından biliniyor.” dedi.

Baykal , bu durum karşısında, siyaset-yargı ilişkisinde acaba bir yozlaşmanın yansıması olabilir mi, anlayışı kaygısı ile daha sakin durmaya çalıştıklarını belirterek, “Bu konunun kaygısı içinde daha sakin olmaya çalışıyoruz. Konunun netleşmesi halinde, hiç kuşku yok CHP olarak gerekeni yaparız.” dedi.