BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.434,54
HABER /  DÜNYA

CHP Sözcüsü: Tablo şık değil ama...

CHP Sözcüsü Haluk Koç, Kamer Genç’in Emine Erdoğan’a sözlü müdahalesine ilişkin, "Yaşanan tablo şık değildir, ama Türkiye Cumhuriyeti demok...

Abone ol

CHP Sözcüsü Haluk Koç, Kamer Genç’in Emine Erdoğan’a sözlü müdahalesine ilişkin, "Yaşanan tablo şık değildir, ama Türkiye Cumhuriyeti demokratik bir devlettir. TBMM’nin ortasında en ağır küfrü edenler nasıl değerlendirildi? Kamer Genç küfür etmedi, sözlü bir tepkide bulunuyor" dedi.
CHP Sözcüsü Haluk Koç, Japon Milli Günü resepsiyonunda Kamer Genç’in Emine Erdoğan’a sözlü müdahalesinin şık olmadığını belirtti ve ekledi…"Ama". Koç, "Yaşanan tablo şık değildir, ama Türkiye Cumhuriyeti demokratik bir devlettir. Padişahlıkla yönetilmez. Bugün yaratılmak istenen padişahlık havası tüm resmi gezilerde devreye sokulmaya çalışılıyor. Türkiye Cumhuriyeti hanedanlık değildir, diktatörlük değildir. Tek kişinin, tek ailenin resmi temsili üstlendiği bir krallık değildir" diye konuştu.
Koç, Kamer Genç’le ilgili bir disiplin süreci işletilip işletilmeyeceğine ilişkin, "CHP, Zeyid Aslan’a AKP ne yaptıysa onu yapar. TBMM’nin ortasında en ağır küfrü edenler nasıl değerlendirildi? Kamer Genç küfür etmedi, sözlü bir tepkide bulunuyor" dedi.
(İHA)