BIST 10.092
DOLAR 32,35
EURO 34,66
ALTIN 2.409,15
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP resepsiyonunda şok kesinti!

Ankara'daki CHP resepsiyonunda elektrikler kesildi, partililer belediyeyi suçladı.

Abone ol

İNTERNET HABER- CHP'nin 90'ıncı yıl resepsiyonu olaylı başladı. Ankara'daki kutlamalarda genel merkezin elektrikleri kesilince, program kesintiye uğradı. Bazı partililer Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni suçlarken, jenaratör arayışına gidildi.

CHP'nin 90. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bu akşam CHP Ankara Genel Merkez Binası'nda düzenlenen resepsiyonda şok bir gelişme yaşandı. 
 
Yüzlerce vatandaş ve CHP'linin davetli olduğu resepsiyonun başlamasına bir saat kala genel merkezin elektrikleri kesildi.

BELEDİYEYİ SUÇLADILAR 
 
Kesintinin nedeninin Ankara Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yaptığı yol çalışması sırasında enerji nakil hatlarında meydana gelen arıza olduğu öne sürüldü. Hemen bir jenaratör arayışına girildi.
 
CHP'liler kesintiyi büyük tepkiyle karşıladı, kimi CHP'liler Belediye Başkanı Melih Gökçek'in art niyetinden şüphe ettiklerini dile getirdiler.
 
Genel Merkez binasının bahçesinde düzenlenen ve saat 19.00'da başlayan kutlama programında ses ve ışık gösterileri de yapılacaktı.
 
Sınırsızlık Meydanında düzenlenen törene CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, belediye başkanları ile partililer katıldı.