BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Muhteşem Yüzyıl'da Meryem Uzerli sürprizi

Muhteşem Yüzyıl dizisi ile adı özdeşleşen Meryem Uzerli'nin yapımcı Timur Savcı'dan özür dilediği ortaya çıktı.

Abone ol

Muhteşem Yüzyıl dizisinden apar topar ayrılan ve Almanya'ya giden Meryem Uzerli, dizinin yapımcısı TİMS'in patronu Timur Savcı'dan özür diledi ve şirkete geri döndü. Hürriyet gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu, bugünkü köşe yazısında Meryem Uzerli'nin 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin yapımcısı Timur Savcı'dan açık açık özür dilediğini ve bunun üzerine de TİMS'in kapılarının Uzerli'ye yeniden açıldığını belirtti. Semerci ayrıca "Yeni bir TİMS projesinde Meryem'i görürseniz hiç şaşırmayın." dedi.

Muhteşem Yüzyıl 104. Yeni Bölüm 18 Eylül çarşamba akşamı STAR TV'de. İmparatorluğun zirve yıllarında yaşanan taht kavgalarını ve entrikaları konu alan Muhteşem Yüzyıl dördüncü sezonuyla izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Ekranların sevilen dizisi Muhteşem Yüzyıl sezona yine iddialı girecek. Muhteşem Yüzyıl kadrosuna yeni oyuncuları ekledi.

Muhteşem Yüzyıl 104. bölüm yeni sezon ...

46 yıllık hükümdarlığı süresince Osmanlı topraklarını en geniş sınırlarına ulaştıran, sınırları kıtalara ulaşan cihan imparatorluğunu yöneten Kanuni Sultan Süleyman’ın muhteşem yıllarını ve Hürrem Sultan’a olan büyük aşkını anlatan Muhteşem Yüzyıl 4. sezon fragmanı yayınlandı.

İmparatorluğun zirve yıllarında yaşanan taht kavgalarını ve entrikaları konu alan dördüncü sezonunda Muhteşem Yüzyıl’ın kadrosu, tıpkı anlattığı dönem gibi gücüne güç katıyor.

Batı’ya İstanbul Antlaşmasıyla egemenliğini kabul ettiren, Doğu’da ise doğal sınırlarına ulaşan ve ekonomik anlamda da güçlenen Osmanlı’nın artık en önemli gündemi taht kavgalarıdır.

Halit Ergenç’in canlandırdığı Kanuni Sultan Süleyman’ın tahtının en güçlü varisi Şehzade Mustafa olarak izlediğimiz Mehmet Günsür’ün yanı sıra yeni sezonunda amansız taht kavgalarıyla izleyicisini ekrana kilitleyecek dizide Şehzade Beyazıd karakterini Aras Bulut İyemli, Şehzade Selim’i karakterini ise Engin Öztürk oynuyor.

Muhteşem Yüzyıl'a yeni Oyuncular

Berrak Tüzünataç'ın canlandıracağı 'Mihrinisa Sultan' karakteri, Şehzade Mustafa'nın yeni aşkı olacak.   Meltem Cumbul'da Fatma Sultan olarak Muhteşem Yüzyıl kadrosuna katıldı.