BIST 10.046
DOLAR 32,41
EURO 34,66
ALTIN 2.382,70
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP pikniğinde alkol yasağı

CHP Ankara Elmadağ ilçe teşkilatının verdiği piknik tartışılıyor. Alkol yasağı pikniğin amacının önüne geçti.

Abone ol

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde, CHP İlçe Gençlik Kollarınca köy enstitülerinin 70. yıl kuruluş yılı dolayısıyla düzenlenen piknikte, ''önceki yılların aksine'' alkol kullanılmadı.

CHP İlçe Başkanı Ömer Ağa Kurt, ''Önceki yıllarda alkollü yapılan kutlamaları, biz bu sene alkolü yasakladık'' dedi.

CANLI MÜZİKLE EĞLENDİLER

Kargalı bölgesinde düzenlenen pikniğe, parti teşkilatı üyeleri ve gençlerin aileleri katıldı. Gençler, parti yöneticileriyle birlikte canlı müzik eşliğinde eğlendi. Davetlilere tavuk döner, pilav, tatlı ve ayran ikram edildi.

ALKOLLÜ EĞLENCEYLE DEĞİL

Elmadağ'da üç dönem belediye başkanlığı yapan CHP İlçe Başkanı olan Ömer Ağa Kurt, bugünkü etkinliğin, gençlerin bir organizasyonu olduğunu belirterek ''Elmadağ'daki CHP'li gençler aslında köy enstitülerinin kuruluş yıl dönümünü 17 Nisanı kutlayacaklardı. Bu gün 18 Nisan, gençler anlamlı bir gün olduğu için bu günü seçtiler. Bu organizasyon, gençlerin dayanışma ve kaynaşma yemeği. Gençler ailelerini aldılar, geldiler. Buradaki amacımız, daha önceki yıllarda alkollü yapılan kutlamaları, biz bu sene alkolü yasakladık. O konuda da gençlerin alkollü eğlenceyle değil, yemek yiyerek ya da şarkı türkülerle eğlenerek kaynaşma dayanışma içinde olmasını istiyoruz" dedi.

Kurt, yeni bir ilçe yönetimi ve gençlik kollarının seçildiğini, tanışmak, kaynaşmak amacıyla bir araya geldiklerini kaydetti.

''Bu özel günler olmasa, gençler birbirlerini göremezlerdi'' diyen Kurt, gelecek günlerde CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nu Elmadağ'a davet edeceklerini, Halk Eğitim Merkezi salonunda bir panel düzenlemek istediklerini sözlerine ekledi.