BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,97
ALTIN 2.427,59
HABER /  GÜNCEL

CHP ne söylediğini bilmeyenler partisi mi?

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, milletvekillerinin yaptığı açıklamalarla CHP'nin ne yaptığını bilmeyenlerin partisi haline geldiğini söyledi.

Abone ol

Bir dizi ziyaret ve açılışlara katılmak üzere memleketi Yozgat’a gelen Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yerköy ilçesinde geçtiğimiz günlerde şehit düşen Uzman Çavuş İbrahim Yıldız’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Daha sonra Sarıkaya ilçesine geçen Bozdağ, burada muhtarlarla yapılacak olan toplantı öncesi gazetecilerin sorularını cevapladı. CHP’li milletvekillerinin PKK terör örgütü ile ilgili açıklamalarına Bozdağ, CHP'nin ne söylediğini ne yaptığını bilmeyenlerin partisi haline geldiğini kaydetti.

Bozdağ, CHP’li milletvekiliyle BDP Eş Başkanı Demirtaş’ın açıklamalarının aynı ifadeye geldiğini belirterek, “CHP ne söylediğini ne yaptığını bilmeyenlerin partisine döndü adeta. Söyledikleri doğru mu değil mi diye ölçüp tartıp ona göre konuşması lazım gelirken maalesef ölçmeden tartmadan konuşan bir parti konumundadır. Şuanda BDP Eş Başkanı Demirtaş’ın söylediğiyle CHP milletvekilinin söylediği aynı manaya çıkıyor. İkisinin de söylediği yalandır, daha doğrusu kuyruklu birer yalandır. PKK terör örgütünün de propagandası mahiyetinde açıklamalardır. CHP, umarım ki bu anlamda açıklama yapan milletvekili ilgili kendi içinde bir değerlendirme yapar. Yapmazsa o zaman BDP ile CHP’nin aynı çizgide aynı üslupta aynı konuları dile getiren eş partiler olduğu gibi bir anlam ortaya çıkacaktır. Umarım CHP, BDP’nin eş partisi olmadığını gösterir adımlar atar" dedi.