BIST 10.250
DOLAR 32,35
EURO 34,76
ALTIN 2.391,68
HABER /  DÜNYA

CHP MUĞLA İL BAŞKANINDAN SORUŞTURMA TALEBİ

CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, geçen hafta Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğrenci Sarayı’nda düzenlenen bir ‘dayanışma yemeğine’ katılan va...

Abone ol

CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, geçen hafta Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğrenci Sarayı’nda düzenlenen bir ‘dayanışma yemeğine’ katılan vali yardımcısı ve kurum müdürlerine tepki gösterdi. Öztürk, Vali Fatih Şahin’in bu kişiler hakkında soruşturma başlatmasını istedi.
CHP İl Başkanı Öztürk, parti binasında düzenlediği basın toplantısında AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen yemeğe katılan kurum müdürlerine tepki göstererek şunları söyledi: “Yemeğe katılmak için birçok kurum müdürünün sıraya girdiği gözlenmiştir. Sosyal ve hukuk devleti ilkesini ortadan kaldıran AK Parti’nin bu yemeği, devletin müdürlerini, AK Parti’nin militan müdürlerine dönüştürme girişimidir. Sayın Vali Fatih Şahin’in AK Parti’nin yemeğine katılan başta vali yardımcısı olmak üzere daire müdürleri hakkında herhangi bir idari soruşturma başlatmadığı görülmektedir. Şimdi biz CHP olarak Vali Fatih Şahin’i göreve davet ediyoruz. Sayın Şahin’in ben devletin valisiyim diyorsa, AK Parti’nin yemeğine katılan kamu kurum yöneticileri hakkında derhal soruşturma başlatmalıdır."
(İHA)