BIST 10.320
DOLAR 32,24
EURO 35,07
ALTIN 2.468,05
HABER /  DÜNYA

SİMAVLI GÖRME ENGELLİ YAZARA 23 NİSAN RESEPSİYONU DAVETİ

Kütahya’nın Simav ilçesinde yaşayan görme engelli yazar Güngör Avcıoğlu, davet edilmekten büyük onur duyduğu 23 Nisan Resepsiyonu’nu fırsata...

Abone ol

Kütahya’nın Simav ilçesinde yaşayan görme engelli yazar Güngör Avcıoğlu, davet edilmekten büyük onur duyduğu 23 Nisan Resepsiyonu’nu fırsata dönüştürerek ilçesinin sorunlarını anlatmak istediğini bildirdi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek’ten 23 Nisan Resepsiyonu’na katılım için davet aldığını ifade eden Avcıoğlu (36), seçkin davetliler arasında bulunacak olmanın onur ve gururunu taşıdığını söyledi. Kendisi için çok büyük bir anlam taşıyan böylesine önemli bir toplantıyı Simav ve Kütahya açısından bir fırsata dönüştürmek istediğini belirten Avcıoğlu "Son 5 yılda dört büyük deprem geçiren Simav’da devletimizin eğitim, sağlık, tarım gibi alanlarda pek çok yatırımları oldu. Ancak sorunları henüz bitmiş değil. Özellikle yapımı yılan hikayesine dönen hastane ve yolları konusunda yaşanan eksiklikleri bir dosya halinde resepsiyona katılacak olan Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül ve Sayın Meclis Başkanımız Cemil Çiçek’e takdim etmek ve çözüm konusunda yardımlarını talep etmeyi düşünüyorum. Resepsiyonu Simav ve Kütahya açısından bir fırsata dönüştürmenin hesaplarını yapıyorum” dedi.
Simavlı görme engelli yazar Güngör Avcıoğlu, haftanın iki günü İzmir’de yayınlanan günlük bir gazetede, bir gün Simav’da yayınlanan belediye bülteninde, bir gün de İzmir’de sosyal medyada yayın hayatına yeni başlayan bir yayın organında yazdığı köşe yazılarının yanı sıra Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Meclis Başkanı Cemil Çiçek ve bazı bakan ve bürokratlara olan yakınlığı ile tanınıyor.
(İHA)