BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,78
ALTIN 2.419,88
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

CHP mitinge iddialı hazırlanıyor

CHP, 22 Mart'ta İzmir Gündoğdu Meydanı'nda yapılacak mitinge iddialı hazırlanıyor..

Abone ol

CHP İzmir İl Örgütü 22 Mart Cumartesi günü saat 15.00 de Gündoğdu Meydanı'nda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek İzmir mitingi için oldukça iddialı hazırlanıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü 22 Mart Cumartesi günü saat 15.00 de Gündoğdu Meydanı'nda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek İzmir mitingi için oldukça iddialı hazırlanıyor. CHP il başkanı Ali Engin "İzmirlilerin 22 Martta Gündoğdu'yu gelincik tarlasına çevireceğinden hiç kuşkum yok" dedi.

İZMİR'İN SESİNİ HERKES DUYACAK

CHP İzmir İl Başkanı Engin, mitinglerinin sadece İzmir'de değil, tüm Türkiye'de yapılmış en çok ses getirecek mitinglerden birisi olacağını belirterek şunları söyledi.

"Şu kesin ki, tüm Türkiye' de son dönemlerin en büyük yükselişini sağlayan ve halkın büyük ilgisini gören partiyiz. Halkımız, dürüst olanla olmayanının, hizmet üretenle kendine ve yandaşlarına çalışanın farkını anlamış durumda. İnsanlar kendilerine yapılan haksızlıklara, çiğnenen haklarına, ülkenin AKP tarafından içine sokulduğu yolsuzluk ve rüşvet batağına karşı sesini yükseltmek, Hırsız var demek istiyor. 22 Martta ki CHP mitingimiz bunun için yapılacak. İzmirliler mitingimizde, kaybolan demokrasi, yok edilen hukuk ve talan edilen devlet için, Türk bayraklarıyla birlikte gelecek ve seslerini yükseltecekler. Daha şimdiden son dönemlerde yapılmış en görkemli miting olacağını görebiliyoruz. Şimdiden karşılaştığımız tüm vatandaşlarımız, CHP'ye daha önce oy vermeyenler bile bu defa mitinginize katılacağız, biz de sesimizi yükselteceğiz diyor. Bunlar bizim için çok önemli."

22 MART İZMİR'İN HESAP GÖRECEĞİ GÜN
Ak Parti iktidarı boyunca hem yürütmenin başının, hem bakanların hem de Ak Parti'nin bugünkü İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ın İzmirlilere defalarca hakaret ettiğini söyleyen Ali Engin, "İzmirliler AKP ile 22 Mart'ta hesap görecekler" diyerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

 "Kendisine haksızlık yapıldığını, ülkede hırsızlık yapıldığını, şiddete maruz kaldığını, adaletin yok edildiğini düşünen her İzmirli vatandaşımızı mitingimize davet ediyoruz. O gün İzmir ve Gündoğdu meydanı Türk bayraklarıyla kırmızı bir gelincik tarlasına dönüşecek. Bu sadece CHP mitingi değil, demokrasi, özgürlük ve adalet mitingi olacak. İzmir'i yok sayanlarla, İzmir'e hakaret edenlerle demokratik bir şekilde hesaplaşma mitingi olacak. Bunun için tüm İzmirlileri Türk bayraklarını alarak mitingimize katılmaya, yüzbinlerce İzmirli ile tek vücut olmaya, Kimsenin açıklayamadığı yolsuzluk fezlekelerini açıklayan, korkmadan halkına iktidarın tüm kirli ilişkilerini anlatan Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte sesini yükseltmeye davet ediyoruz."