BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

1414 proje İzmir'de neleri değiştirecek?

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, İzmir için hazırlanan 1414 proje ile ilgili önemli açıklamalar yaptı..

Abone ol

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayları Binali Yıldırım tarafından açıklanan 1414 projenin, İzmir'in ihtiyacı olan, ülkenin turizm yönünü dünyaya açacak, vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek hizmetleri kapsadığını söyledi.

Hotar, Başbakanlık Müsteşarı Fahri Kasırga ve AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldırım ile İzmir'deki Ege Karadeniz Dernekleri Federasyonu'nu ziyaret etti.

Federasyon yetkilileri ve bağlı derneklerin temsilcilerine İzmir için hazırladıkları projeler hakkında bilgi veren Hotar, şunları kaydetti:

"Adayımız Binali Yıldırım'ı, yaptığı hizmetler ve sağladığı kazanımlarla her biriniz yakından tanıyorsunuz. Bu hizmetlerin yerele taşınması için İzmir'in kalkınması için bugüne kadar partimize gösterdiğiniz teveccühü bundan sonraki süreçte de Binali Bey ile devam ettireceğinizi inanıyorum. Adayımız Binali Yıldırım tarafından açıklanan bin 414 proje, İzmir'in ihtiyacı olan, ülkenin turizm yönünü dünyaya açacak, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek hizmetleri kapsamaktadır. Bu anlamda, bu seçimlerde, 'Daima Hizmet Daima Millet' anlayışını İzmir'e getirmek için çalışalım. İzmir'i artık hizmetten yoksun bırakmayalım."

Ege Karadeniz Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Aydın Özyar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.