BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

CHP Lideri Erdoğan'ı öyle bir itham etti ki

AK Parti'nin kalelerinden biri olan Konya'da vatandaşlara seslenen CHP Lideri hükümeti bu kez iftarla vurdu...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM - Şimdiye kadar Başbakan Erdoğan'ı yolsuzluk ve yoksullukla eleştiren CHP Lideri Kılıçdaroğlu, bu kez de AK Parti'nin kalesi sayılan Konya'da hükümeti iftar sofralarını kullanmakla suçladı.

AK Parti'nin kalelerinden biri olan Konya'da vatandaşlara seslenen Kemal Kılıçdaroğlu, sözlerine bunaltıcı sıcaklardan başladı:

Hava bunaltıcı sıcak. Recep Bey burada olsaydı size gülsuyu getirdi, serinletici sular getirirdi. Ben size insan Kemal'in yüreğindeki sevgiyi getiriyorum. Konya ovası neden suya kavuşmuyor? Yazık günah değil mi? İktidar Konya'yı görmüyor. Konyalılar'a sesleniyorum, siz onlara 12 milletvekili verdiniz. Onlar size işsizlik, yoksulluk, susuzluk, çorak araziler verdiler. Size memur, esnaf, emekli, işçi Kemal'in sözü, Konya'yı marka yapmak bizim boynumuzun borcu olacaktır. Konya sadece Türkiye'de marka olmayı değil dünyada marka olmayı hakediyor.

İKTİDAR İFTAR SOFRALARINI KULLANIYOR!

Şimdiye kadar yolsuzluk ve yoksullukla hükümete çatan CHP Lideri bu kez de AK Parti belediyelerin kurduğu iftar sofralarını kullanmakla suçladı:

Bunlar bizim inançlarımızı da istismar ediyorlar, şehitlerimizi de istismar ediyorlar. Bunlar iftar sofrasına vatandaşı çağırıyor. Açıyorsunuz iftar sofrasının kapısını karşınızda evet çıkıyor. İnançları istismar etmek müslümanlıkta var mı? Bunu yapanlara ne denir Allah aşkına? İnançlar ve etnik kimlik, kişinin anne ve babasının soyu-sopu sorgulanmaz. Kimse ana ve babasının soyu sopunu seçme özgürlüğüne sahip değildir. Bizim bir tek hedefimiz var. Önümüzde düşüncesiyle, inancıyla kimliğiyle insan Allah'ın yarattığı en  değerli varlıktır ve başımızın üzerinde yeri vardır. Siyasetin konusu o insanın inancını siyasi malzeme haline getirmek değildir. İnançlar siyasetin konusu olmaz.