BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Chelsea eski Fenerlinin peşinde

Chelsea'de daha önce Fenerbahçe’yi de çalıştırmış olan tecrübeli teknik direktör takımın başına geçirilmek isteniyor.

Abone ol

Premier Lig'de Cumartesi günü oynanan Watford maçını son dakika golüyle kazanan Chelsea'de sular durulmuyor.

Chelsea sahibi Abramovich'in maç bitiminde soyunma odasına gitmek yerine kulüp yöneticileriyle toplantı yapması akılları bir kez daha karıştırdı. Alınan galibiyete ve lider M.Utd'la puan farkının 6 ya inmesine rağmen teknik direktör Jose Mourinho'yla bu yaz yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan Abramovich, yeni isimler üzerinde yoğunlaşmaya başladı bile.

Rus milyarder Roman Abramovich'in takımın başında görmek istediği en çok öne çıkan isim, daha önce Fenerbahçe'yi de çalıştırmış olan ve şu anda da Rus Milli Takımı'nı çalıştıran Hollandalı hoca Guus Hiddink.

Hiddink'in Chelsea'nin başına geçme ihtimalinin güçlenmesinde kulüp içinde önemli pozisyonlara sahip iki Hollandalı ismin faktör olduğu söyleniyor.

Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho ise söylentilere kulak asmadan kendi işini yaptığını, hayatın kötü ve iyi anlardan ibaret olduğunu herkesin anlamasını istediğini söylüyor.

Yoğun eleştrilere hedef olan İngiliz Milli Takımı'nın teknik direktörü Steve McClaren'a da destek çıkan Mourinho," Kendisine yapılan eleştrilere kulak asmasın, hepimiz aynı sistemin içineyiz ve ona olan bir gün hepimize olabilir, ayrıca Milli takım yetkilileri Noel White ve David Richards'la görüştüm ve onların Steve'in arkasında olduklarını biliyorum " diye konuştu.

Kaynak: www.futbolarenasi.com