BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  EKONOMİ

Çeyrek altın ne kadar oldu?

5 Eylül 2013 çeyrek altın fiyatları. Altın fiyatları ne olacak? Çeyrek altın fiyatları ne kadar yükselecek?Altın fiyatları bugün Altın fiyatı Altın fiyatları güncel

Abone ol

İNTERNET HABER- ABD'nin Suriye'ye yapmayı planladığı müdahalenin sınırlı olacağı iddiası ve ABD Merkez Bankası FED'in tahvil alımlarını sonlandıracağı beklentisi, dün 1.410 dolar civarında seyreden altının onsunu 1.390 doların altına kadar geriletti.

Altın düşüşünü sürdürüyor. Dün öğle saatlerine kadar onsu 1.410 dolara kadar yükselen altın, öğleden sonra ABD cari açık verilerinin beklenenden yüksek açıklanmasıyla 1.390 doların altına geriledi. 

SURİYE KRİZİ ALTINA YÖN VERİYOR 

Bugün de aşağı yönlü eğilimini sürdüren altın, ABD Temsilciler Meclisi Dış ilişkiler Konseyi'nin Suriye'ye müdahale etmeye onay vermesine karşın, ABD Başkanı Barack Obama'nın Suriye'ye müdahalenin sınırlı olacağı şeklinde yorumlanan açıklamalarıyla düşüşünü sürdürdü. Altının onsu sabah saatlerinde 1.386 dolara kadar geriledi. 

ALTIN FED'E ODAKLANDI 

Uzmanlar, altının düşüşünü etkileyen faktörün yalnızca Suriye krizi olmadığını belirtiyor. Uzmanlara göre ABD Merkez Bankası FED'in tahvil alımlarını sonlandıracağı beklentisi de altına yön veren faktörlerden. 

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM 

Gram altın                          91.8 TL

Çeyrek altın                      157.8 TL

Yarım altın                        312.6  TL