BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,82
ALTIN 2.431,08
HABER /  MAGAZİN

Ceylanın yürüyen sarayı!

Ceylan, bir ay önce yaklaşık 50 bin dolara aldığı 2008 model Volkswagen Caravelle minibüsünün içine 85 bin dolar harcadı.

Abone ol

Ceylan, geçtiğimiz günlerde teslim aldığı ışıltılı minibüsüyle, "lüks araç" tanımını değiştirdi. 50 bin dolara Volkswagen marka minibüs alan ünlü türkücü, daha sonra bu aracı Dizayn Oto şirketine teslim etti. Şirket, aracın içini tamamen elden geçirdi, hemen her yanını Swarovski taşlarla süsledi. Bununla da kalmayıp sınırsız konfor sunacak şekilde pek çok ekleme yaptı. Ve tüm bunlar 85 bin dolara mal oldu.

Aracın son halini almasının yaklaşık iki ay sürdüğünü belirten Ceylan, "25 yıldır çalışıyorum. En büyük tutkumsa değerli taşlar. Bu merak çocukluğumdan beri var. Cep telefonum Swarovski taşlarla kaplı mesela... Bu minibüsü dizayn etmesi için gittiğim şirketin sahibi Erbakan Malkoç’a da bu zevkimden söz ettim. Taleplerim doğrultusunda iki ay içinde aracımı hazırladı. Birçok sanatçı arkadaşım, çay, kahveye minibüsüme gelmek için can atıyor şimdi" dedi.

Araçta neler var

Mini buzdolabı Son model müzik sistemi Bilgisayar oyunları TV yayınlarını da çekebilen LCD ekran bir televizyon Gizli kasa Masaj koltuğu Güvenlik için iç ve dış kamera Kahve makinesi Koltukların içinde masaj aleti Özel aydınlatma sistemi.