BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.444,33
HABER /  MEDYA

Ceyda Kırıcı'yı bitiren klip eski sevgilisi şok görüntüleri

Ceyda Kırıcı'yı yakan eski nişanlısı Umut Kaya ile olan klip görüntüleri oldu. Adnan'ın ailesi Ceyda Kırıcı ve klip görüntüleri için şok sözler etti.

Abone ol

Kısmetse Olur Ceyda Kırıcı ve eski nişanlısının klip görüntüleri ile bir kez daha karıştı. Bu kez Adnan Kızıltaş'ın babası yaptığı açıklamalarla şoke etti. Adnan Kızıltaş flörtü Ceyda Kırıcı sırrını ifşa edince çok bozulmuştu. Adnan Kızıltaş'ın eski sevgilisinden çocuk sahibi olduğu ortaya çıkmıştı.

Kısmetse Olur evinde Ceyda Kırıcı ve Adnan Kızıltaş ilişkisinde şok üstüne şok yaşanıyor.

Ceyda Kırıcı 'nın eski nişanlısı Umut Kaya ile olan klip görüntüleri geçen hafta çiftin arasını açmıştı. Tam olaylar yatıştı derken bugün eve gelen Adnan Kızıltaş'ın babası yaptığı açıklamalarla soğuk duş etkisi yarattı. Ceyda Kırıcı'nın babasına ağır laflar eden Adnan'ın babası ikilinin ilişkisine en ağır darbeyi de indirdi.

 CEYDA KIRICI ESKİ SEVGİLİSİ UMUT KAYA İLE KLİP GÖRÜNTÜLERİ

Ceyda Kırıcı ile Adnan Kızıltaş arasındaki ilişkiyi krize sokan eski nişanlının klip görüntüleriydi. Ceyda Kırıcı eski sevgilisi Umut Kaya'nın kilibinde oynamış üstelik onunla görüşmeye de devam etmişti. İşte Ceyda'yı bitiren o klip görüntüleri;

ADNAN KIZILTAŞ ESKİ SEVGİLİSİ KİMDİR ÇOCUĞU VARMIŞ

Ceyda Kırıcı ile Adnan Kızıltaş ilişkisinde haftanın olayı eski sevgiliden çocuk ifşasıydı. Ceyda Kırıcı tartıştığı Adnan'a 'Ben en azından eski sevgilimden çocuk yapmadım' diye karşılık verince olay sırrı ifşa etmiş oldu.

CEYDA KIRICI ESKİ SEVGİLİSİ UMUT KAYA KİMDİR?

Ceyda Kırıcı ve eski sevgilisinin klip görüntüleri olay yaratırken Umut Kaya kimdir sorusu haftanın merak edileniydi.

Ceyda Kırıcı'nın Kısmetse Olur yarışmasına katılması ile ismi duyulur olan Umut Kaya 1981 doğumlu ve İzmirli.

Memur bir ailenin çocuğu olan Umut Kaya, ilk albümünü 2008 yılında piyasaya çıkarmış. Türkiye genelinde konserler veren Umut Kaya, dizilere müzik de yapıyor.

CEYDA KIRICI KİMDİR?

21 yaşındaki Ceyda Kırıcı Kısmetse Olur evinde Adnan Kızıltaş ile flört ediyor. peki Ceyda kırıcı kimdir?

İzmirlı olan Ceyda Kırıcı lise mezunu ve çalışmıyor. Boyu 1.70 olan Ceyda Kırıcı Koç burcundan.