BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,17
ALTIN 2.244,00
HABER /  GÜNCEL

Cevat Akşit Fetullah Gülen öldü dedi ve mezarının yerini açıkladı!

Ünlü İlahiyatçı Prof. Dr. Cevat Akşit, Fetullah Gülen ile ilgili şok bir iddiada bulundu. Cevat Akşit, FETÖ lideri Fethullah Gülen'in ABD'de öldürüldüğünü ve New Jersey eyaletinde bir Yahudi mezarlığına gömüldüğünü söyledi.

Abone ol

Son günlerin en çarpıcı iddiası İlahiyatçı Prof. Dr. Cevat Akşit'ten geldi. ABD'nin korumasında olan FETÖ lideri Fethullah Gülen'in öldüğünü söyleyen Akşit, cenazeinin ise Yahudi mezarlığına defnedildiğini ileri sürdü.

Prof. Dr. Cevat Akşit, Süperhaber.com'un sorularını cevapladı. FETÖ lideriyle ilgili gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya atan Akşit, Fethullah Gülen'in öldürüldüğünü ileri sürdü. İşte Akşit'in terörist başıyla ilgili o sözleri:

"Yoksa bizim polis onu getirecekti Türkiye'ye, şimdi onun öldüğünü biliyor bizim polislerimiz. Burada papaz var ya bir tane 'onu vermezseniz biz de bunu vermeyeceğiz' diyorlar. Öldürdüler onu, çoktan öldü. Öldüğü yeri de biliyorum ben; New Jersey'de... Yahudi mezarlığında gömüldü. İstihbaratta adamın var mı, özel konuşabileceğin adam varsa sorabilirsin. Yok oldu gitti."

KANSER OLDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ: Bir süre önce örgüte yakın kaynaklar tarafından Fetullah Gülen'in kanser olduğu yönünde iddialar ortaya atılmıştı.

Cevat Akşit aslen nereli kimdir Fetullah Gülen için ne söyledi