BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,11
HABER /  GÜNCEL

Cesur Yürek 7. yeni bölüm fragmanı!

Cesur Yürek 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cesur Yürek yeni bölümde, Berrin'den Ömer'e gelen darbe izleyenleri şaşırttı.

Abone ol

SHOW TV''de ekranlara gelen Cesur Yürek 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cesur Yürek'in son bölümünde, Ömer kendisi için kurulan oyundan kurtulmak isterken daha tehlikeli bir tuzağa yakalandı. Ömer bir darbede Berrin'den yedi. Ömer'in kaçakçılık yapmasını engel olmaya çalışan Berrin onu ihbar etti. Peki Cesur Yürek yeni bölümde neler yaşanacak? Cesur Yürek yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

CESUR YÜREK 7. BÖLÜM FRAGMANI

Yapımcılığını Fark Film'in üstlendiği başrollerini; aksiyon dizilerinin yeni starı Onur Tuna, usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal ve güzelliği kadar oyunculuğuyla da ses getiren Ruveyda Öksüz yer aldığı Cesur Yürek 7. bölüm fragmanı yayınlandı.

CESUR YÜREK SON BÖLÜM ÖZETİ

Cesur Yürek'in son bölümünde şunlar yaşandı: Ömer, İskender'in şantajı karşısında konseyin kendisine verdiği işi yapmak zorunda kalır. Ömer'in İskender'le çalışacak olması babası ve arkadaşlarıyla arasının açılmasına neden olur. Köşeye sıkışan Ömer bir darbe de Berrin'den yer. Ömer'in kaçakçılık yapmasını engel olmaya çalışan Berrin onu ihbar eder. Tatar Ahmet oğlunun itibarını kurtarmak için Ömer'e oyun kurar. Ömer kendisine kurulan oyundan kurtulmak isterken, daha tehlikeli bir tuzağın içine düşer.

CESUR YÜREK KONUSU

Cesur Yürek'te yüreğinden ve bileğinden başka güvenecek hiçbir şeyi olmayan Ömer Korkmaz karakterine can verecek olan Onur Tuna, ailesi, mahallesi ve arkadaşları için büyük bir mücadele içine girecek. Ruveyda Öksüz'ün canlandırdığı Berrin karakterinin hayattaki en büyük ikilemi ise, idealist bir hukukçu olmasına rağmen, aşık olduğu adamın adaleti kendi elleriyle dağıtmaya karar vermiş bir kabadayı olmasıdır...

Bölgesel sorunları ve uluslararası siyaset ve stratejileri de konu edinen "Cesur Yürek"in yönetmenliğini Kudret Sabancı yaparken, senaryosunu Cüneyt Aysan ve Ozan Aksungur kaleme alıyor.

CESUR YÜREK OYUNCULARI

ÖMER: Onur Tuna
TATAR AHMET: Hüseyin Avni Danyal
BERRİN: Rüveyda Öksüz
ENVER: Saydam Yeniay
İSKENDER: Hakan Yufkacıgil
HARBİ: Rıza Akın
HAMZA: İsmail Hakkı Ürün
ARZU: Sultan Ulutaş
ECE: Zeynep Korkmaz